Εφημερίδα Κοινωνική

Ένα υπέροχο μεσημέρι παρέα με τη Φιλολογική Στέγη Πειραιώς

 Breaking News

Ένα υπέροχο μεσημέρι παρέα με τη Φιλολογική Στέγη Πειραιώς
11 Φεβρουαρίου 2015

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 13.00, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς, στην ταβέρνα «ΡΗΓΑΣ» στον Προφήτη Ηλία.

Μέλη και φίλοι της Στέγης, συγκεντρώθηκαν και πέρασαν ευχάριστα, ένα κυριακάτικο μεσημέρι, που μόνο η Στέγη ξέρει να χαρίζει σε όσους παρευρίσκονται στις συγκεντρώσεις της. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου Νίκου Παπαγιαννάκη, ενώ ακολούθησαν σύντομες απαγγελίες ποιημάτων από την Σοφία Σπύρου, τον Δημοσθένη Μπούκη που διάβασε τόσο δικά του ποίηματα όσο και της Ακριβής Παπαδοπούλου και από την Ερμιόνη Σταυροπούλου.

filologiki2Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν, ο Βουλευτής Πειραιώς κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο επίτιμος Πρόεδρος της Φιλολογικής Στέγης Γιάννης Χατζημανωλάκης, η Γραμματέας του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Πειραιά Λίλα Παπαηλιού, ενώ ο Φυσιολατρικός Όμιλος «Ζήνων» έκανε αισθητή την παρουσία του αφού εκπροσωπήθηκε τόσο από την Ταμία του Αγγελική Μπουλιέρη όσο και από τις κυρίες Μπίτρου, Τσούχλου και Μάγδα Κισσιώτη και άλλες κυρίες. Επίσης την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Νέου Φαλήρου εκπροσώπησε ο Ταμίας της Αλέκος Κατιφέογλου αλλά και η Έφορος Δράσεων Νότα Κατιφέογλου. Πολλά τα μέλη και οι φίλοι και της Στέγης που παρευρέθηκαν όπως η Ειρήνη Σκαράκη, οι ιστορικοί ερευνητές Δημήτρης Κρασονικολάκης και Στέφανος Μίλεσης, η μουσικός Γεωργία Χατζημανωλάκη – Τσαγκάρη, , ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μάνος Χατζηγεωργίου, η Αικατερίνη Ταγκοπούλου, ο Παναγιώτης Δριτσάκος, ο ιστορικός Παύλος Μπαλόγλου, ο ποιητής Γιώργος Σιαφλάς, ο γιατρός κ. Ηλίας Μάκρας, ο κ. Αλέξανδρος Βαρούχας, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιάννης Φύτρας μαζί με τον αδελφό του συγγραφέα Λευτέρη Φύτρα, ο ιστορικός Γιώργος Μπαλούρδος, ο Πέτρος Ψαρράς, ο Χρήστος Κανελλόπουλος, η ποιήτρια Ακριβή Παπαδοπούλου, η Κική Σβίγκου και πολλοί άλλοι φίλοι της Στέγης.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ