Εφημερίδα Κοινωνική

Στο πλευρό του ΝΙΚΟΥ ΧΟΥΡΣΑΛΑ η Β Πειραιά

 Breaking News

Στο πλευρό του ΝΙΚΟΥ ΧΟΥΡΣΑΛΑ η Β Πειραιά
20 Ιανουαρίου 2015

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή, στο Δημαρχείο Κορυδαλλού, η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Νίκου Χουρσαλά, υποψήφιου Βουλευτή με την Νέα Δημοκρατία στη Β Περιφέρεια Πειραιά.

Στη κατάμεστη αίθουσα του δημαρχείου, εκατοντάδες δημότες του Κορυδαλλού αλλά και των υπόλοιπων περιοχών της Β Πειραιά, έστειλαν με την εντυπωσιακή τους παρουσία μήνυμα ότι ο κόσμος εμπιστεύεται νέα πρόσωπα όταν αυτά συνδυάζουν τις σπουδές και την εμπειρία με το ήθος και την ευπρέπεια.

Ο κ. Χουρσαλάς στην ομιλία του τόνισε την ανάγκη υπερψήφισης της Νέας Δημοκρατίας διότι όπως είπε αποτελεί τη μόνη παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια, τη σταθερότητα και τη σύνθεση δυνάμεων για να βγει η χώρα από την οικονομική κρίση οριστικά και να μην πάνε χαμένες, οι πολλές θυσίες που υπέστησαν οι πολίτες τα τελευταία χρόνια.

Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ένα συνονθύλευμα ατόμων, ιδεών και πολιτικών που δεν εφαρμόζονται πουθενά στο κόσμο, ενώ τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα συνειδητά, τάζοντας τα πάντα στους πάντες, προκειμένου να υφαρπάξει τη ψήφο των πολιτών.

Τέλος, σημείωσε, ότι η ανανέωση προσώπων δεν είναι θέμα μόνο ηλικιακό. Προϋποθέτει να συνδυάζεται η νεανική ορμή, οι φρέσκιες ιδέες, με καλές σπουδές, με ενασχόληση στα κοινά, με εμπειρία και με γνώση.

Τον κ. Χουρσαλά προλόγισαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας, πρώην Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, κ. Γιώργος Παπανικολάου ο οποίος στάθηκε στους κοινούς αγώνες από τα φοιτητικά τους χρόνια ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι ο Νίκος Χουρσαλάς αξίζει τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των πολιτών της Β Πειραιά, ο Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στη φιλία που τους συνδέει από τη περίοδο που και οι δύο ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα στη τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ τέλος, ο πρώην βουλευτής στη Β Πειραιά κ. Γιάννης Κουράκος ο οποίος με τη παρουσία του και το λόγο του έστειλε μήνυμα συσπείρωσης ενόψει των επικείμενων εκλογών.

 

 

xoursalas1 xoursalas3 xoursalas4


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ