Εφημερίδα Κοινωνική

Στη Νέα Δημοκρατία εντάσσεται και επίσημα ο Πέτρος Μαντούβαλος

 Breaking News

Στη Νέα Δημοκρατία εντάσσεται και επίσημα ο Πέτρος Μαντούβαλος
19 Ιανουαρίου 2015

Με μια λιτή ανακοίνωση το γραφείο τύπου της ΝΔ ενημέρωσε  πως: «Ο πρώην βουλευτής κ. Πέτρος Μαντούβαλος προσχωρεί στη Νέα Δημοκρατία και δηλώνει παρών στη μάχη για την εκλογική νίκη στις 25 Ιανουαρίου».

Ο πρώην βουλευτής και επικεφαλής του συνδυασμού ‘’ΑΝΑΤΡΟΠΗ’’ στην Περιφέρεια Αττικής, μόλις χθες έκανε δημόσια δήλωση, αναφερόμενος στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Η δήλωση του κ. Μαντούβαλου είναι η εξής:

«Είναι η ώρα της ευθύνης για όλους μας. Στις 25 Ιανουαρίου το κρίσιμο διακύβευμα είναι η ασφάλεια και η σταθερότητα της χώρας.

Η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια διασφαλίζει τη χρηματοδότηση της χώρας, αλλά και τους αναγκαίους αναπτυξιακούς πόρους για την επόμενη μέρα.

Οι θυσίες των Ελλήνων πολιτών δεν πρέπει να κινδυνεύσουν, η χώρα πρέπει να προχωρήσει μπροστά. Η ελπίδα δεν βρίσκεται στις ανέφικτες υποσχέσεις, στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η προοπτική της χώρας συνδέεται με την παραμονή της στο ευρωπαϊκό πλαίσιο. Για μένα δεν υπάρχουν διλλήματα.

Στηρίζω τη Νέα Δημοκρατία, την παράταξη της ευθύνης και της προσφοράς απέναντι στη χώρα και στους πολίτες.

Στηρίζω την παράταξή μου.

Στηρίζω την προσπάθεια του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Καλώ τους πολίτες του Πειραιά, τους πολίτες της Αττικής να στείλουν το δικό τους μήνυμα, να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία, τη μοναδική υπεύθυνη και αξιόπιστη δύναμη».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ