Εφημερίδα Κοινωνική

Σε εκδηλώσεις στον Πειραιά και στην Αίγινα η Σταυρούλα Αντωνάκου

 Breaking News

Σε εκδηλώσεις στον Πειραιά και στην Αίγινα η Σταυρούλα Αντωνάκου
22 Ιανουαρίου 2015

Η υποψήφια Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων κα Σταυρούλα Αντωνάκου παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ερυθρού Σταυρού και της ομάδας μπάσκετ του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ.

Στη συνέχεια βρέθηκε σε εκδήλωση στα Καμίνια, όπου ο κόσμος της ευχήθηκε καλή επιτυχία για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Η κα Σταυρούλα Αντωνάκου δήλωσε: »Κάθε φορά που βρίσκομαι με τους συμπολίτες μου και συζητάω μαζί τους για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του Πειραιά και των νησιών, αντιλαμβάνομαι την ανάγκη για ριζική ανανέωση του πολιτικού προσωπικού της χώρας. Λίγες μόνο ημέρες πριν τις εκλογές νιώθω αισιόδοξη ότι στις 25 Ιανουαρίου θα γυρίσει σελίδα ο Πειραιάς, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και γενικότερα η Ελλάδα».

 

antonakoy1H υποψήφια βουλευτής βρέθηκε και στην Αίγινα. Η κα Αντωνάκου συναντήθηκε αρχικά με τον στο Δήμαρχο κ. Δημήτρη Μούρτζη, με τον οποίο συζήτησαν τα προβλήματα του νησιού αλλά και τους τρόπους επίλυσής τους, ενώ στη συνέχεια είδε αιρετούς και φορείς της Αίγινας.

Η υποψήφια Βουλευτής επισκέφθηκε την αγορά, συνάντησε τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη Αίγινα και κατέγραψε τα αιτήματά τους.

Εγκάρδια υποδέχθηκαν την υποψήφια Βουλευτή πολίτες κατά τη διάρκεια της περιοδείας της, με τους οποίους συζήτησε τόσο για τα προβλήματα της καθημερινότητας όσο και για τα αναπτυξιακά έργα που χρειάζεται να υλοποιηθούν στο νησί.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ