Εφημερίδα Κοινωνική

«Σχολές Γονέων» στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Περιστερίου

 Breaking News

«Σχολές Γονέων» στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Περιστερίου
20 Ιανουαρίου 2015

Στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Περιστερίου θα υλοποιηθεί πρόγραμμα «Σχολής Γονέων», από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Σκοπός του έργου των Σχολών Γονέων είναι η στήριξη των γονέων ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

Στοχεύει στο να βελτιωθεί η επικοινωνία στην οικογένεια, να προαχθούν οι γνώσεις των γονέων σχετικά με τις ψυχικές, πνευματικές, κοινωνικές και άλλες ανάγκες των παιδιών σε κάθε στάδιο ανάπτυξής τους, να αναπτυχθούν δεξιότητες για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση δύσκολων συμπεριφορών των παιδιών κ.ά.

Βοηθώντας τους νέους γονείς να ανταποκρίνονται στον πιο σπουδαίο ρόλο της ζωής τους με τα καλύτερα εφόδια, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για την όσο γίνεται καλύτερη στήριξη της ελληνικής οικογένειας.

Άλλωστε η επιτυχία του προηγούμενου κύκλου προγράμματος Σχολής Γονέων είχε αποδείξει ότι έπρεπε να επανέλθουμε με ένα νέο κύκλο.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ