Εφημερίδα Κοινωνική

Όλγα Δούρου : Είναι δική μας ευθύνη να φτιάξουμε τη ζωή μας

 Breaking News

Όλγα Δούρου : Είναι δική μας ευθύνη να φτιάξουμε τη ζωή μας
22 Ιανουαρίου 2015

«Είμαι Πασαλιμανιώτισσα, η οικογένειά μου μένει εδώ, εδώ μεγάλωσα! Γνωρίζω τα προβλήματα της περιοχής, αλλά και τα καλά της. Θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τον Πειραιά και γενικά για τη χώρα μας και αυτό θα προσπαθήσω» δηλώνει η υποψήφια με το Ποτάμι στην Α΄Πειραιά Όλγα Δούρου, ένα από τα πρόσωπα που για πρώτη φορά ασχολούνται με την πολιτική.

«Πάντα με ενδιέφερε η πολιτική. Αλλά δεν είχα βρει χώρο έκφρασης» μας είπε τονίζοντας ότι στο Ποτάμι κυριαρχεί η φωνή της λογικής γιατί είναι ένα κόμμα που δίνει βήμα, που δίνει ελευθερία. «Αυτή η ευκαιρία που σου δίνει να ακουστεί η φωνή σου δεν παρουσιάζεται σε άλλα κόμματα. Δεν είναι τόσο καθαρά τα νερά των άλλων κομμάτων όσο τα δικά μας», μας είπε χαρακτηριστικά για το Ποτάμι.

Σε συζήτηση που είχαμε μαζί της, μας εξήγησε ότι προτεραιότητες του Ποταμιού είναι τόσο να γυρίσουν οι ναυτιλιακές εταιρείες στην έδρα τους, στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, αλλά και να λειτουργήσει ξανά η ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος για να ζωντανέψουν όλες οι επιχειρήσεις γύρω από αυτήν.

Να αξιοποιηθούν και όλες οι περιοχές του Αργοσαρωνικού είναι και μία από τις βασικές τις θέσεις. «Η περιοχή είναι αναξιοποίητη» είπε τονίζοντας παράλληλα το πόσο όμορφα και ξεχωριστά όλα τα τοπία αλλά και πόσο κοντά είναι στον Πειραιά. «Χρειάζονται ιδέες για να αξιοποιηθεί και να αποκτήσει τη λάμψη που του αξίζει ο Αργοσαρωνικός» μας είπε προτείνοντας μας μάλιστα και μια φρέσκια ιδέα της. «Στα νησιά του Σαρωνικού μπορεί να ανθίσει ο τουρισμός και ιδιαίτερα ο αθλητικός τουρισμός. Μπορούν να γίνουν δράσεις κοινές, αθλητικά γεγονότα και στον Πειραιά και στον Αργοσαρωνικό. Στον Πόρο μπορούν να γίνουν κωπηλατικοί αγώνες, στην Αίγινα κάποιο άλλο θαλάσσιο άθλημα, να ξεκινήσουν τέτοιες διαδικασίες.»

Καταλήγοντας, μας εξήγησε για ποιους λόγους η ίδια αφήνοντας την άνεση του καναπέ συμμετέχει στις εκλογές αυτές : «Είναι δική μας ευθύνη να φτιάξουμε τη ζωή μας. Πρέπει να αναλάβουμε δράση. Είναι υποχρέωσή μας!»

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ