Εφημερίδα Κοινωνική

Μεγάλο βιοκλιματικό έργο στο Περιστέρι

 Breaking News

Μεγάλο βιοκλιματικό έργο στο Περιστέρι
14 Ιανουαρίου 2015

Ένα μεγάλο βιοκλιματικό έργο βρίσκεται σε φάση εξέλιξης των κατασκευαστικών εργασιών στο «βόρειο» Περιστέρι και συγκεκριμένα στις περιοχές του Αγίου Ιεροθέου και Χρυσούπολης.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, μαζί με τους Αντιδημάρχους Παναγιώτη Λύκος και Βασίλη Μπέτση, καθημερινά ενημερώνονται για την πορεία του έργου από τους επιβλέποντες Μηχανικούς, που αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του έτους.

Ο κ. Παχατουρίδης σε δηλώσεις του, τόνισε: «Τα έργα συνεχίζονται σε όλη την πόλη. Το συγκεκριμένο έργο έχει αξιολογηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως ένα από τα σημαντικά έργα, που εκτελούνται στη χώρα μας. Ένα έργο κοινωνικής υποδομής, που θα καλυτερεύσει πολύ την καθημερινότητα των πολιτών».

Οι πολίτες της περιοχής συνομιλώντας με τον Δήμαρχο, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους, σημειώνοντας ότι υπήρχε μεγάλη ανάγκη για περισσότερο πράσινο, αλλά και χώρους αναψυχής, αναπνοής και περιπάτου, μ” αυτό το έργο δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Το συγκεκριμένο έργο μεταμορφώνει μια περιοχή 200 περίπου στρεμμάτων. Κατασκευάζονται δύο νέες πλατείες με νέας τεχνολογίας ψυχρά υλικά, τρεις σύγχρονες παιδικές χαρές, πράσινοι χώροι περιπάτου, σκιερά σημεία ανάπαυσης κλπ.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ