Εφημερίδα Κοινωνική

Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος: «Σε αυτή τη μεγάλη ώρα για τη χώρα, ο Πειραιάς και τα Νησιά μας μπαίνουν στην Πρώτη Γραμμή» – (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ)

 Breaking News

Κωνσταντίνος  Αρβανιτόπουλος: «Σε αυτή τη μεγάλη ώρα για τη χώρα, ο Πειραιάς  και τα Νησιά μας μπαίνουν στην Πρώτη Γραμμή» – (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ)
21 Ιανουαρίου 2015

Εντυπωσιακή ήταν η κεντρική προεκλογική ομιλία του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου στον Πειραιά.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στον ΟΛΠ, πλήθος κόσμου έσπευσε να ακούσει από κοντά τον υποψήφιο βουλευτή Α’ Πειραιώς και Νήσων, χειροκροτώντας τον συνεχώς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

«Σας υπόσχομαι να συνεχίσω να εργάζομαι με δύναμη για τον Πειραιά και τα Νησιά μας» Ο Κ. Αρβανιτόπουλος μεταξύ άλλων, είπε: “Η Ελλάδα δίνει την πιο κρίσιμη μάχη, την τελευταία μάχη με το κακό της παρελθόν και πρέπει να την κερδίσουμε, για να θεμελιώσουμε την νέα Ελλάδα. Η επιλογή κόμματος και βουλευτή, αποκτά μέγιστη σημασία και αξία. Τα μέλη του Εθνικού Κοινοβουλίου που θα προκύψουν από τις εκλογές θα πάρουν αποφάσεις που θα είναι καθοριστικές για το μέλλον της χώρας. Στη μάχη της 25ης Ιανουαρίου, συμμετέχω ξανά στην πρώτη γραμμή και σας ζητώ να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας. Αυτόν τον αγώνα σας καλώ αυτή την τελευταία εβδομάδα να τον δώσουμε όλες και όλοι μαζί. Ζητώ τη στήριξή σας, σας ζητώ να είμαι η επιλογή εμπιστοσύνης και σας υπόσχομαι να εργαστώ με δύναμη και δουλειά για τον Πειραιά και τα Νησιά μας.”

Κοντά στον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο βρέθηκαν οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Παναγιώτης Μέλας, Γιώργος Καλός, Πέτρος Μαντούβαλος, Νόνη Δούνια, Γιώργος Σαββόπουλος, Χρήστος Αγραπίδης, Ειρήνη Νταϊφά, Παναγιώτης Καλογερόγιαννης, Γιάννης Μελάς, Κορίνα Λαουλάκου, Σταύρος Βοϊδονικόλας, Αλέξανδρος Αργουδέλης, Χάρις Ζηλάκου ,Γιώργος Δαβάκης, Κυριάκος Σιγαλάκος, Νίκος Πηρούνιας, Γιάννης Αγγελόπουλος, Νικήτας Γκόλφης, Γιάννης Βοϊδονικόλας, Λίτσα Γιαννακάκου, Νίκος Πλατανησιώτης, Θανάσης Κυριαζής, Γιώργος Καλατζής, Βαγγέλης Ζαχαράκης, Λάζαρος Βρυζίδης, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, Νίκος Κατράδης, Γιώργος Βοϊδονικόλας, Κώστας Πεταλάς, και πολλοί άλλοι.

Στη μεγάλη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κ. Αρβανιτόπουλου παρευρέθηκαν ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον στενό συνεργάτη του Βασίλη Βασιλειάδη, διευθύνοντα σύμβουλο του σταδίου Καραϊσκάκη.

232

DSCN4641

141

084

DSCN4649

100

DSCN4688

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ