Εφημερίδα Κοινωνική

Κ. Αρβανιτόπουλος : Να αποκτήσει ο Πειραιάς ακόμη μεγαλύτερη δυναμική

 Breaking News

Κ. Αρβανιτόπουλος : Να αποκτήσει ο Πειραιάς ακόμη μεγαλύτερη δυναμική
13 Ιανουαρίου 2015

Σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά, ο υποψήφιος Βουλευτής Α Πειραιά και Νήσων με τη ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, μίλησε για τις προκλήσεις του Πειραιά και πώς το λιμάνι μπορεί να φέρει θέσεις εργασίας.

 

Ο Πειραιάς βρίσκεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη πρόκληση, να γίνει και πάλι το λιμάνι που δημιουργεί θέσεις εργασίας, που παράγει ανάπτυξη. Πόσο κοντά βρισκόμαστε στην υλοποίηση αυτού του οράματος;

Καταρχήν χαίρομαι που μπαίνει και πάλι στη δημόσια συζήτηση ο Πειραιάς. Και μπαίνει δυναμικά για τις αναπτυξιακές δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά του. Κάτι που γίνεται πια αντιληπτό τόσο από τους φορείς της πόλης, όσο και από ευρύτερες παραγωγικές δυνάμεις της Ελλάδας. Ο Πειραιάς έχει όλες τις δυνατότητες να γίνει το πρώτο λιμάνι της Μεσογείου και από τα δυναμικότερα της Ευρώπης. Δεν είναι τυχαίο που μεγάλες εταιρείες της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας έχουν επενδύσει ή σχεδιάζουν να επενδύσουν στην ευρύτερη περιοχή. Είναι μόνο μια ένδειξη των δυνατοτήτων της πόλης μας. Αυτό σημαίνει νέες θέσεις εργασίας για τους Πειραιώτες και όχι μόνο. Σημαίνει οικονομική ανάπτυξη και αύξηση των εισοδημάτων στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία της πόλης. Αυτή η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί και να ενθαρρυνθεί περαιτέρω. Απαιτεί ανθρώπους ικανούς, με κύρος, με κοσμοπολίτικη αντίληψη που θα δουλέψουν προς αυτή την κατεύθυνση. Γι΄ αυτό και το μήνυμα μου, σε αυτές τις εκλογές είναι: Με δύναμη και δουλειά για τον Πειραιά και τα νησιά μας. Να αποκτήσει ο Πειραιάς ακόμη μεγαλύτερη δυναμική. Να εργαστούμε με υπευθυνότητα, όλοι όσοι μοιραζόμαστε αυτό το όραμα, για να δούμε τον Πειραιά και πάλι ισχυρό πόλο ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία. Θα προσέθετα δε, μια και αυτή η πόλη έχει ένα στολίδι πολιτισμού όπως είναι το Δημοτικό Θέατρο, πως όλοι μαζί με τη νέα δημοτική αρχή οφείλουμε να αναδείξουμε και πάλι τον Πειραιά κέντρο πολιτισμού.

 

 

A DIAM

 

 

 

 

 

me kali parea

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ