Εφημερίδα Κοινωνική

Φροντιστηριακό e-μάθημα από τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

 Breaking News

Φροντιστηριακό e-μάθημα από τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου
26 Ιανουαρίου 2015

O Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου, στo πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και σε μία προσπάθεια να στηρίξει τους μαθητές, οι οικογένειες των οποίων δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση, συνεργάζεται με το Κέντρο On Line Εκπαίδευσης “ΑΡΝΟΣ – Προγράμματα Διαδικτυακού Κοινωνικού Φροντιστηρίου”, προκειμένου να προσφέρει δωρεάν on-line φροντιστηριακό μάθημα σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στους μαθητές, οι οικογένειες των οποίων δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα έξοδα της ιδιωτικής φροντιστηριακής εκπαίδευσης, καθώς και σε άνεργους και πολύτεκνες οικογένειες, για τη σχολική περίοδο 2014-2015.

Το Κέντρο Εκπαίδευσης «ΑΡΝΟΣ» προσφέρει δωρεάν 24ωρη πρόσβαση σε περισσότερα από 30.000 φροντιστηριακά μαθήματα με διδασκαλία σε video για τη θεωρία, τη μεθοδολογία και τις ασκήσεις όλων των τάξεων.

Με τη συγκεκριμένη εκπαιδευτική συνεργασία, ακόμα και οι μαθητές που δεν πληρούν τα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια που έχουν τεθεί για την ένταξη στο πρόγραμμα, θα μπορούν με χαμηλό ετήσιο κόστος να έχουν πρόσβαση σε όλα τα οφέλη που μπορεί να παρέχει το διαδικτυακό Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα στοχεύει στην άμεση και έγκαιρη εκπαιδευτική υποστήριξη των μαθητών, ενώ περιλαμβάνει πέρα από τα μαθήματα την άμεση επικοινωνία μέσω chat για επίλυση αποριών, τη δυνατότητα online αξιολόγησης και υπόδειξης των δυνατοτήτων και δυσκολιών του μαθητή και την καθοδήγηση και υποστήριξή του καθ΄όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Για τους όρους συμμετοχής στο φροντιστηριακό e-μάθημα και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Παιδείας του Δήμου στα τηλέφωνα: 213 20 36 251 και 213 20 36 281.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά:

«Για δεύτερη χρονιά στο Δήμο μας συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στη μαθητική κοινότητα και στους γονείς των μαθητών μας που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση. Έτσι, πέρα από το Κοινωνικό Φροντιστήριο, το οποίο στηρίζεται στην εθελοντική συμμετοχή των εκπαιδευτικών των σχολείων μας, ξεκινάμε τη συνεργασία και με τα προγράμματα Διαδικτυακού Κοινωνικού Φροντιστηρίου ΑΡΝΟΣ, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την πλήρη ενισχυτική εκπαιδευτική κάλυψη των μαθητών μας που δεν μπορούν να απευθυνθούν στον ιδιωτικό φροντιστηριακό τομέα».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ