Εφημερίδα Κοινωνική

Ελένη Κριτσιδήμα : Τώρα είναι η σειρά μας

 Breaking News

Ελένη Κριτσιδήμα : Τώρα είναι η σειρά μας
21 Ιανουαρίου 2015

kritsidimaΌλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε για την υποψήφια βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στη Β Πειραιά Ελένη Κριτσιδήμα, μας παρουσιάζει η ίδια με ένα σύντομο βιογραφικό που δίνει στη δημοσιότητα. 

«Είμαι η Ελένη το πρώτο από τα τρία παιδιά του Χρήστου Κριτσιδήμα και της Γεωργίας Λιούμη. Γεννήθηκα το 1986. Μεγάλωσα και ζω μέχρι σήμερα στο Πέραμα του Πειραιά. Δεν προέρχομαι από πολιτικό τζάκι, ούτε είμαι γόνος πλούσιας οικογένειας. Αποφοίτησα από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Περάματος. Το 2007 πήρα το δίπλωμα μου ως δημοσιογράφος και από την πρώτη μέρα ξεκίνησα να κάνω ρεπορτάζ πάντα με αντικειμενικότητα ακόμα κι αν αυτό είχε προσωπικό κόστος.

Πιστεύω στις ιδέες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης και από τα 19 μου αγωνίζομαι γι’ αυτές. Κέρδισα την εκλογή μου ως πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Περάματος και Υπεύθυνη τοπικής αυτοδιοίκησης στην ΟΝΝΕΔ Β’ Πειραιά.

Πιστεύω στις πραγματικές ευκαιρίες.

Πιστεύω στις μεταρρυθμίσεις με πυξίδα το όφελος του λαού.

Έμαθα να μοχθώ για το κάθε αγαθό, υλικό και κυρίως πνευματικό. Έμαθα πως τίποτα δεν κερδίζεται αλλά όλα κατακτώνται με κόπο. Με αυτή την αρχή και σύμμαχο την ειλικρίνεια πορεύτηκα μέχρι σήμερα και συνεχίζω!

Με την ίδια ειλικρίνεια, με εντιμότητα και δίνοντας σας το λόγο μου πως θα είμαι η δική σας φωνή στη Βουλή, ζητώ να μ’ εμπιστευτείτε στις 25 Ιανουαρίου.

Γνωρίζω καλύτερα από τον κάθε ένα τα προβλήματα που βιώνουμε ως κοινωνία, γιατί Είμαι αναπόσπαστο κομμάτι της.

Ζητώ να με ψηφίσετε γιατί:

Είμαι μια νέα γυναίκα που έχει τη δύναμη να αγωνιστεί. Αγαπάω τον τόπο και την πατρίδα μου. Θέλω η Ελλάδα και η περιφέρεια μας ν’ αλλάξουν προς το καλύτερο. Το πελατειακό κράτος να γίνει δίκαιο κράτος. Να μπει τέλος στις αδικίες, όπως η υπερφορολόγηση. Να υπάρξει επιτέλους ισονομία μεταξύ των πολιτών. Να παλέψω για λύσεις που θα ανακουφίσουν τους συνανθρώπους μου από την ανεργία (κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από επίμονες διεκδικήσεις).

Τέλος, πρέπει να γνωρίζετε πως η πρόταση υποψηφιότητάς μου έγινε από την ηγεσία της ΟΝΝΕΔ και τον πρόεδρο Σάκη Ιωαννίδη. Στις εκλογές της Κυριακής, έχω την τιμή και την ευθύνη να εκπροσωπώ τη γενιά μου αλλά και να εκφράζω το μέσο Έλληνα, τη μέση Ελληνίδα.

Τώρα είναι η σειρά μας!»

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ