Εφημερίδα Κοινωνική

Δ. Χατζηδάκης : Είναι ευκαιρία να συμπορευτούν οι δήμοι του παραλιακού μετώπου

 Breaking News

Δ. Χατζηδάκης : Είναι ευκαιρία να συμπορευτούν οι δήμοι του παραλιακού μετώπου
14 Ιανουαρίου 2015

Στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου δόθηκε η πρώτη…. εκκίνηση του «2ου ATTIKA RUN & FUN Grand Prix», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την 1η Μαρτίου έως 24 Μαΐου.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε η κοινή συνέντευξη Τύπου της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα και των 5 εμπλεκομένων Δημάρχων προκειμένου να προβληθεί η διοργάνωση και να ενημερωθούν οι Δημότες και τα ΜΜΕ τα σχετικά με την διοργάνωση.

Στην επίσημη συνέντευξη Τύπου παρόντες ήταν οι Δήμαρχοι Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης, Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου, Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης, ο αντιδήμαρχος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης κ. Δημοσθένης Βαμβασάκης, ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος καθώς και εκπρόσωποι των χορηγών αλλά και πολλού αθλητές που θα πάρουν μέρος στον αγώνα δρόμου.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης μεταξύ άλλων σημείωσε και τα εξής : «Είμαι ευτυχής που πλαισιώνομαι από νεότερους συναδέλφους που έχουν πολλές ικανότητες και είμαι σίγουρος ότι θα αφήσουν εποχή με το έργο τους. Είναι ευκαιρία να σηκώσουμε από τον καναπέ τους μεγαλύτερους και από τους υπολογιστές τους νεότερους. Το τρέξιμο είναι τρόπος ζωής. Εγώ προσωπικά θα τρέξω τα 1.000 μέτρα γιατί αισθάνομαι παιδί! Είναι όμως ταυτόχρονα και μεγάλη ευκαιρία να συμπορευτούμε μαζί όλοι οι Δήμοι του παραλιακού μετώπου για πολλά θέματα (πολιτιστικά, αθλητικά), έχοντας κοινή γραμμή και την δύναμη να επιβάλουμε απόψεις».

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ