Εφημερίδα Κοινωνική

Αντώνης Κούβας : Δεν επιδιώκουμε εξουσία και καρέκλες για να θρονιάσουμε τις φιλοδοξίες μας

 Breaking News

Αντώνης Κούβας : Δεν επιδιώκουμε εξουσία και καρέκλες για να θρονιάσουμε τις φιλοδοξίες μας
23 Ιανουαρίου 2015

Ο Αντώνης Κούβας απαντάει στο γιατί κατεβαίνει υποψήφιος με το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη στη Β Πειραιά, και τι διαφορετικό προτείνει για την πολιτική ζωή του τόπου.

Γιατί με το Ποτάμι;

Φυσικά στο Ποτάμι. Είναι ο μόνος πολιτικός χώρος γόνιμου υγιούς διαλόγου και συνεργασίας. Οι άνθρωποι που ανήκουν στο Ποτάμι δεν έχουν βεβαρημένο πολιτικό παρελθόν, ούτε δεσμεύεται η ανεξαρτησία της κρίσης τους από παλαιότερες συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Το παρελθόν μας εξάλλου μας χαρακτηρίζει και μας ακολουθεί. Οι παροχές και οι υποσχέσεις δεν το αλλάζουν.

Τι νέο φέρνει η υποψηφιότητα του Αντώνη Κούβα;

Στο Ποτάμι λειτουργούμε όλοι μαζί. Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων με καινοτόμες ιδέες και όρεξη για πραγματική δουλειά. Επιδιώκουμε να κάνουμε επιτέλους πραγματικότητα τα αυτονόητα, τα λογικά και να προωθήσουμε μεταρρυθμίσεις, που όχι μόνο θα βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο, αλλά θα εγγυηθούν και τη μελλοντική της πορεία. Το Ποτάμι είναι γεμάτο από νέους ανθρώπους, πολλοί από τους οποίους δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με την πολιτική, αλλά σας βεβαιώ ότι θα καθορίσουν τις εξελίξεις στη χώρα μας στο μέλλον.

Γιατί στόχος η τρίτη θέση και όχι η πρώτη στις εκλογές;

Γιατί είμαστε ρεαλιστές. Δεν επιδιώκουμε εξουσία και καρέκλες για να θρονιάσουμε τις φιλοδοξίες και τον εγωκεντρισμό μας. Ακόμα και η συνεργασία μετά τις εκλογές δεν έχει σαν προϋπόθεση τη συμμετοχή μας στο κυβερνητικό σχήμα με την τοποθέτηση ενός Ποταμίσιου σε κάποιο Υπουργείο. Προτεραιότητα είναι μόνο μία. Το καλό της πατρίδας, το μέλλον των παιδιών μας.

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ