Εφημερίδα Κοινωνική

Πολιτική συγκέντρωση με μίνι απολογισμό πεπραγμένων για το Χρήστο Βρεττάκο

 Breaking News

Πολιτική συγκέντρωση με μίνι απολογισμό πεπραγμένων για το Χρήστο Βρεττάκο
10 Δεκεμβρίου 2014

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η πρώτη πολιτική συγκέντρωση του «Άλλου Δρόμου» στο κλειστό γυμναστήριο «Π. Νικολαΐδης», με ομιλητή τον επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης και Δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστο Βρεττάκο, ακολουθώντας τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, ότι δηλαδή οι πολίτες θα ενημερώνονται για το τι γίνεται στην πόλη.

Όπως προκύπτει από ανακοίνωση της κίνησης, οι συγκεντρώσεις αυτές θα συνεχιστούν σε κάθε γειτονιά και οι δημότες θα έχουν ουσιαστικά τον λόγο για το τι Δήμο θέλουν.

Ο Δήμαρχος, αρχικά, μίλησε για το τι αντιμετωπίζει η νέα Δημοτική Αρχή όλο αυτό το διάστημα που ανέλαβε τα ηνία του Δήμου, για τις ελλείψεις προσωπικού, για τα επίπεδα καθαριότητας αλλά και τη κατάσταση του πρασίνου στην πόλη.

Ο κ. Βρεττάκος μίλησε και για το «εντέλλεσθε» που έστειλε στον κ. Μητσοτάκη υπενθυμίζοντας ότι δεν πρόκειται να συναινέσει στις μαζικές και χωρίς ουσιαστικά κριτήρια, απολύσεις στο ήδη διαλυμένο και χωρίς επαρκή προσωπικό Δημόσιο τομέα.

Αναφορά έγινε και για την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας σχετικά με τα σχέδια που έχει η Κυβέρνηση που έχουν να κάνουν με την ανάπλαση στον χώρο των λιπασμάτων αλλά και για τις διατάξεις του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού που αποχαρακτηρίζουν εκτάσεις του Δήμου από πράσινο και τους μετατρέπουν σε χώρους αναψυχής και άλλων οικιστικών παρεμβάσεων. Τέλος ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε πως στο επόμενο διάστημα η πόλη μας θα αρχίζει να αλλάζει και εδώ χρειάζεται η συμμετοχή όλων των κατοίκων της.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ