Εφημερίδα Κοινωνική

Περιστέρι : Προσφορά αλληλεγγύης από τη Β Λαϊκή Αγορά στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου

 Breaking News

Περιστέρι : Προσφορά αλληλεγγύης από τη Β Λαϊκή Αγορά στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου
30 Δεκεμβρίου 2014

Έμπρακτη προσφορά αλληλεγγύης από τη Β” Λαϊκή Αγορά (Αγ. Αντωνίου, Ανθούπολης – Κηπούπολης) για τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη αποτελεί η παράδοση τροφίμων στις 30 Δεκεμβρίου 2014 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο «Από Καρδιάς» του Δήμου Περιστερίου.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης υποδέχθηκε και ευχαρίστησε θερμά, επειδή η πράξη τους αποδεικνύει ότι διαθέτουν ευαίσθητα κοινωνικά αντανακλαστικά, διότι προέρχεται από ανθρώπους του καθημερινού μόχθου και σήμερα συμπράττουν στην ανακούφιση των ανθρώπων, που η ζωή δεν στάθηκε τόσο δίκαιη μαζί τους.

Εκ μέρους, του Διοικητικού Συμβουλίου της Β” Λαϊκής, ο Αντιπρόεδρος Αθανάσιος Πικούνης έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Παχατουρίδη για το σημαντικό κοινωνικό του έργο προς τους Περιστεριώτες σ’ αυτήν τη δύσκολη εποχή.

Ο κ. Πικούνης τόνισε: «Διαβεβαιώσαμε το Δήμαρχο ότι είμαστε δίπλα του, συνεχίζοντας τις προσφορές τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Οι κοινωνικές δράσεις του Δήμου Περιστερίου είναι πάρα πολλές και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε απαθείς και συμμετέχουμε ενεργά».

Κατά την παράδοση των τροφίμων παρέστησαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Μέριμνας του Πολίτη Αναστάσιος Θεοδωράκος, η Πρόεδρος του Οργανισμού Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ) Ξένη Κορόγιαννη, Εθελοντές κ.α.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ