Εφημερίδα Κοινωνική

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τοποθέτηση δαπέδων και η συντήρηση των αθλητικών ανοιχτών γηπέδων στο Μοσχάτο και τον Ταύρο

 Breaking News

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τοποθέτηση δαπέδων και η συντήρηση των αθλητικών ανοιχτών γηπέδων στο Μοσχάτο και τον Ταύρο
02 Δεκεμβρίου 2014

 

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, με την επίβλεψη του Εντεταλμένου Συμβούλου Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Σάββα Ιωάννη, ολοκλήρωσε με επιτυχία την τοποθέτηση δαπέδων και τη συντήρηση στα αθλητικά ανοιχτά γήπεδα του Μοσχάτου και του Ταύρου, προϋπολογισμού 22.076,78 €, κόστος που καλύφθηκε με ίδιους πόρους.

Ειδικότερα, τα γήπεδα στα οποία πραγματοποιήθηκαν τα έργα συντήρησης είναι τα εξής: Το γήπεδο του μπάσκετ στο 2ο Δημοτικό σχολείο Ταύρου (Λεωφ. Ειρήνης), το γήπεδο μπάσκετ στο 3ο Γυμνάσιο Μοσχάτου (Ιλισού), το γήπεδο μπάσκετ επί της Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίου Γεωργίου στον Ταύρο, το ΓΑΣ Ταύρου, το γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται εντός του δημοτικού ανοιχτού ποδοσφαίρου στο Μοσχάτο (Καποδιστρίου), το γήπεδο μπάσκετ του 1ου Λυκείου Μοσχάτου (Ποσειδώνος και Κωνσταντινουπόλεως), το γήπεδο τένις στο Μοσχάτο (Πλάτωνος και Λάμπρου Κατσώνη) και το γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται πίσω από το κλειστό γήπεδο του Μοσχάτου (Ποσειδώνος και Καποδιστρίου).

Οι εργασίες στους ανοιχτούς αθλητικούς χώρους ξεκίνησαν στις 5 Οκτωβρίου του 2014 και ολοκληρώθηκαν στα μέσα Νοεμβρίου του 2014.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ