Εφημερίδα Κοινωνική

Γιάννης Μώραλης: Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να νιώσουν καλά οι δημότες

 Breaking News

Γιάννης Μώραλης: Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να νιώσουν καλά οι δημότες
17 Δεκεμβρίου 2014

 

Την επίσημη έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Πειραιά, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον πεζόδρομο της Δραγάτση.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ενώ η Φιλαρμονική του Δήμου και η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πειραιά δημιούργησε εορταστική ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Η νέα Δημοτική Αρχή κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η πόλη μας και το κέντρο, αλλά και οι συνοικίες να μπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, που δεν είναι πολύ μεγάλες στον Δήμο Πειραιά, προσπαθήσαμε να στολίσουμε την πόλη μας, να δημιουργήσουμε παιδικά χωριά για τους μικρούς μας φίλους σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, για να περάσουν καλά. Έχουμε εκδηλώσεις στα Κέντρα Αγάπης, στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, είχαμε τον αγώνα δρόμου για παιδιά, το Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο ΣΕΦ, όπου τα έσοδα θα δοθούν στους άπορους του Πειραιά. Στις 29 Δεκεμβρίου διοργανώνουμε συναυλία με τους «Onirama» στο Δημοτικό Θέατρο για τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων.

Κάναμε ό,τι μπορούσαμε ώστε να νιώσουν καλά οι δημότες και οι επισκέπτες του Πειραιά, να υπάρχει χαρμόσυνη ατμόσφαιρα στην πόλη. Τοποθετήσαμε επτά Χριστουγεννιάτικα δέντρα και επτά φάτνες και σε σημεία που δεν υπήρχε στολισμός μέχρι πρότινος. Θέλω να πιστεύω ότι θα ζήσουμε ένα ευχάριστο εικοσαήμερο παρά τα προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Φιλαρμονική του Δήμου και τη χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πειραιά που μας ταξίδεψε μουσικά. Καλά Χριστούγεννα με υγεία για όλους».

 

Δωροεπιταγές στους Βρεφονηπιακούς

Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του 5ου Βρεφονηπιακού Σταθμού στον Κινηματογράφο «Σινεάκ» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, όπου παρακολούθησε την θεατρική παράσταση του σταθμού «Πρωτοχρονιάτικη Μαγεία Ο Αϊ Βασίλης πάλι θα ρθει». Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί γιορτινή εκδήλωση από τον 2ο Βρεφονηπιακό Σταθμό.

Η αίθουσα του Κινηματογράφου «Σινεάκ» πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες ενώ ο Δήμαρχος Πειραιά τραγούδησε τα κάλαντα με τους λιλιπούτειους δημότες και προσέφερε σε όλα τα παιδιά δωροεπιταγές για τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους από γνωστό κατάστημα παιχνιδιών. Οι δωροεπιταγές είναι χορηγία του Ο.Λ.Π. και θα μοιραστούν σε όλους τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς. Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χάρις Ζηλάκου δήλωσε: «Είναι ημέρα γιορτής για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, σήμερα παρακολουθήσαμε δύο πολύ χαρούμενες εκδηλώσεις ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες, για όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά. Οι δασκάλες και τα παιδιά προετοίμασαν ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα που μας συγκίνησε και μας μετέφερε στα αθώα χρόνια της παιδικής μας ηλικίας. Με τις δωροεπιταγές από γνωστό κατάστημα παιχνιδιών, προσφέρουμε στα παιδιά δώρα για τα Χριστούγεννα. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βλέπουμε τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ