Εφημερίδα Κοινωνική

Εργαστήρια θεάτρου Σκιών στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

 Breaking News

Εργαστήρια θεάτρου Σκιών στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου
04 Δεκεμβρίου 2014

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου ξεκίνησε εργαστήρια θεάτρου σκιών, με στόχο να διατηρηθεί ζωντανή η όμορφη αυτή λαϊκή τέχνη. Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου (Χρυσοστόμου Σμύρνης και Αγίου Κωνσταντίνου στο Μοσχάτο).

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά, ως εξής: Από τις 10.00-10.50 π.μ., παιδιά ηλικίας 4-6 ετών, από τις 11.00-11.50 π.μ. παιδιά ηλικίας 6-8 ετών και από τις 12.00-1.00 μ.μ. παιδιά ηλικίας 8-12+ ετών. Εγγραφές πραγματοποιούνται επιτόπου τις ημέρες των μαθημάτων.

Οι καλλιτεχνικοί υπεύθυνοι του εργαστηρίου είναι οι εμψυχωτές του θιάσου “Σκιές & Γέλια”. Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Η τέχνη του θεάτρου σκιών αποτελεί ένα εξαίσιο δείγμα προφορικού πολιτισμού που στην Ελλάδα εμφανίστηκε από πολύ παλιά. Είμαι σίγουρος ότι τα εργαστήρια θα αποτελέσουν κυψέλες καλλιτεχνικής δημιουργίας. Με τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουν εργαστήρια και στον Ταύρο”.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ