Εφημερίδα Κοινωνική

Την Κυριακή ο 28ος Βαρτζάκειος Δρόμος Υγείας

 Breaking News

Την Κυριακή ο 28ος Βαρτζάκειος Δρόμος Υγείας
28 Νοεμβρίου 2014

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά πραγματοποιεί τον 28ο Βαρτζάκειο Δρόμο Υγείας σαν ελάχιστο φόρο τιμής στον αξέχαστο Χρήστο Βαρτζάκη, τον πρωτοπόρο δρομέα και φωτεινό παράδειγμα της “Δια βίου άθλησης” , ο οποίος δίδαξε Ήθος – Αγωνιστική Άμιλλα – Ταπεινοφροσύνη και έδωσε περίσσευμα αγάπης στους νέους δρομείς και ιδιαίτερα στα παιδιά.

Ο Σ.Δ.Υ.Πειραιά, για ακόμα μία φορά, ανταποκρινόμενος στις αξίες και τις ιδέες του εμπνευστή και ιδρυτικού του μέλους κινητοποιεί όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις του για να υπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις απαιτήσεις ενός τόσο μεγάλου γεγονότος, που αποθεώνει την πρωτοπορία και έκρηξη του Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού στις μέρες μας.

Ο αγώνας, είναι αφιερωμένος στο παγκόσμιο ζήτημα του “ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ”, ένα θέμα που βρίσκεται σε παγκόσμια έκρηξη με απρόβλεπτες διαστάσεις για την παγκόσμια Ειρήνη και την κοινωνική γαλήνη. Στον αγώνα θα υπάρχει επροσώπηση απ’ την “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ” του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Τμήμα Πειραιά και ομάδα παιδιών από διάφορες εθνικότητες που υποστηρίζονται εκπαιδευτικά απ’ τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Για το συγκεκριμένο έργο, που προσφέρεται Εθελοντικά από εκπαιδευτικούς, παρακαλούνται όσοι καθηγητές έχουν τη διάθεση να αφιερώσουν λίγο απ’ το χρόνο τους να επικοινωνήσουν με την προαναφερόμενη υπηρεσία (210-4118913 κα Σ. Κουμτζή) ή να έρθουν σε επαφή μαζί τους τη μέρα του αγώνα.

• Τόπος διεξαγωγής : Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) & Φαληρικό Δέλτα

• Απόσταση : 15 χιλιόμετρα και 2 χιλιόμετρα για παιδιά

• Ώρα προσέλευσης δρομέων: 9:00΄ π.μ.

• Ώρα εκκίνησης αγώνα 2χλμ (παιδιά έως 15ετών):10:00 π.μ

• Ώρα εκκίνησης αγώνα 15χλμ: 10:30΄ π.μ.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ