Εφημερίδα Κοινωνική

Τίμησαν τον Άγιο Κωνσταντίνο τον Υδραίο

 Breaking News

Τίμησαν τον Άγιο Κωνσταντίνο τον Υδραίο
20 Νοεμβρίου 2014

Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου το πρωί, ο Υδραϊκός Σύνδεσμος Πειραιά εόρτασε τον Άγιο Κωνσταντίνο τον Υδραίο, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Η Πρόεδρος του συνδέσμου κα Α. Βάρκα μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχτηκε όλους τους καλεσμένους στον ναό. Ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας στο κέντρο της πόλης χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ύδρας κ.κ. Εφραίμ μετ’ άλλων ιερέων και διακόνων.

Αμέσως μετά ο Σύνδεσμος, επεφύλαξε για τους καλεσμένους του μια λαμπρή δεξίωση στο ξενοδοχείο Savoy, στην οποία έγινε αναφορά στο ιστορικό του Συνδέσμου.

Στην συγκέντρωση αυτή, μεταξύ άλλων διακρίναμε τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Γιάννη Τραγάκη, τους βουλευτές Παναγιώτη Μελά και Κώστα Κατσαφάδο, τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Σπύρο Σπυρίδωνα, τον πρώην Δήμαρχο Ύδρας κ. Αναστασόπουλο, τον επίτιμο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Παναγιώτη Κουβάτσο, τον οδοντίατρο και μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου του οδοντιατρικού συλλόγου Πειραιά κ. Νίκο Αχριάνη, τον επίτιμο Αρχηγό ΓΕΝ κ. Δημήτρη Ελευσινιώτη, την π. δημοτική σύμβουλο κα Ζωή Ρούσσου, τους κ.κ. Τάκη Μάλαγα και Άρη Κοστολάκο και πολλούς ακόμα φίλους της Ύδρας και του Συνδέσμου.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ