Εφημερίδα Κοινωνική

Σε θέματα “ Ετοιμότητας Αντιμετώπισης Περιστατικών Ρύπανσης” εκπαιδεύτηκε το Λιμενικό

 Breaking News

Σε θέματα “ Ετοιμότητας Αντιμετώπισης Περιστατικών Ρύπανσης” εκπαιδεύτηκε το Λιμενικό
05 Νοεμβρίου 2014

Σήμερα ολοκληρώνεται από την Διεύθυνση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, με την αρωγή της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης καθώς και της Εσωτερικής Επιμορφώτριας του Αρχηγείου ΛΣ.-ΕΛΑΚΤ και σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης / Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΕΚΔΔΑ/ΙΝΕΠ), το δεύτερο σεμινάριο του τρέχοντος έτους και το τέταρτο κατά σειρά μέχρι σήμερα, σε στελέχη Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. Λιμενικών Αρχών, για θέματα Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος – Ετοιμότητας Αντιμετώπισης Περιστατικών Ρύπανσης.

Ειδικότερα, στο δεύτερο αυτό σεμινάριο συμμετέχουν στελέχη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. των Λιμενικών Αρχών υπαγωγής της 2ης και 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ.

Επισημαίνεται ότι, οι ανωτέρω επιμορφωτικές δράσεις υλοποιούνται από στελέχη της Διεύθυνσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, τα οποία έχουν πιστοποιηθεί από το ΕΚΔΔΑ/ΙΝΕΠ ως εκπαιδευτές και έχουν ενταχθεί στο μητρώο κύριου διδακτικού προσωπικού ενώ το εκπαιδευτικό υλικό του σεμιναρίου έχει περιβληθεί με την έγκριση του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ