Εφημερίδα Κοινωνική

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία αλληλεγγύης προς τιμή του Μίκη Θεοδωράκη

 Breaking News

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία αλληλεγγύης προς τιμή του Μίκη Θεοδωράκη
19 Νοεμβρίου 2014

Στο κατάμεστο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Mάκης Λιούγκας» πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, με μεγάλη επιτυχία, η συναυλία προς τιμή του Μίκη Θεοδωράκη και με σκοπό τη στήριξη των δημοτών Γλυφάδας που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, πριν την έναρξη της συναυλίας, ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο που κατέκλυσε το κλειστό γήπεδο, αλλά και την τομεάρχη πολιτισμού του Δήμου, Βάνα Μπάρμπα και τους δεκάδες εθελοντές που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Ο Μάνος Ελευθερίου παρέλαβε εκ μέρους του Μίκη Θεοδωράκη τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο Γλυφάδας, για τη μοναδική προσφορά του στην Ελλάδα και στον πολιτισμό.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο ανεξάρτητος βουλευτής και συγγραφέας Μίμης Ανδρουλάκης και εκ μέρους του Έθνους της Κυριακής, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λάμψιας.

Τη συναυλία άνοιξαν οι χορωδίες σχολείων της Γλυφάδας. Τα τραγούδια του σπουδαίου μας μουσικοσυνθέτη ερμήνευσε η λαϊκή ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και πολύ γνωστοί καλλιτέχνες: Αντώνης Ρέμος, Μελίνα Ασλανίδου, Νίνα Λοτσάρη, Μπέττυ Χαρλαύτη.

Η συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών έγινε αφιλοκερδώς. Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για την ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων δημοτών

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ