Εφημερίδα Κοινωνική

Μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής

 Breaking News

Μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής
20 Νοεμβρίου 2014

«Διακοσμούμε τους νέους σελιδοδείκτες στις Βιβλιοθήκες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας»

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κερατσινίου-Δραπετσώνας στο πλαίσιο της ενίσχυσης της φιλαναγνωσίας, της ανάπτυξης της φαντασίας και της δημιουργικότητας των παιδιών αλλά και της προώθησης των υπηρεσιών της, καλεί τους μαθητές των Δημοτικών και των Γυμνασίων του Δήμου να δημιουργήσουν τη ζωγραφιά που θα κοσμεί τους καινούργιους σελιδοδείκτες της.

Τα παιδιά θα διαλέξουν τα χρώματα που τους αρέσουν και θα ζωγραφίσουν ό,τι τους εμπνέει σε σχέση με τα βιβλία, τις βιβλιοθήκες και γενικότερα την απόλαυση της ανάγνωσης. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στη σκέψη τους. Η ειδική επιτροπή του Δήμου θα επιλέξει πέντε ζωγραφιές που θα διακοσμήσουν τους σελιδοδείκτες, όπου θα αναγράφεται το όνομα του μικρού καλλιτέχνη καθώς και το σχολείο του. Όλες οι ζωγραφιές θα εκτεθούν στην Κεντρική Βιβλιοθήκη Κερατσινίου.

Οι δημιουργίες των μαθητών πρέπει να αποτυπωθούν σε χαρτί Α4, να έχουν κατακόρυφο προσανατολισμό και να αναγράφεται το όνομά τους, η τάξη και το σχολείο τους. Όλα τα έργα θα συγκεντρώνονται από τις διευθύνσεις των σχολείων, από όπου και θα τα παραλαμβάνει η Βιβλιοθήκη. Καταληκτική ημερομηνία: Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015.

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ