Εφημερίδα Κοινωνική

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: δωρεάν παροχές στα μέλη μέσω της Εθνικής Ασφαλιστικής

 Breaking News

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: δωρεάν παροχές στα μέλη μέσω της Εθνικής Ασφαλιστικής
18 Νοεμβρίου 2014

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 συμφωνία συνεργασίας μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς και της Εθνικής Ασφαλιστικής, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΠ.

Ο Πρόεδρος του ΕΣΠ Νίκος Μανεσιώτης χαιρέτισε και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη σύναψη της συνεργασίας, η οποία επιτεύχθηκε στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του Συλλόγου για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών προς τα μέλη του και περιλαμβάνει δωρεάν παροχές από το πειραϊκό θεραπευτήριο και ασφαλιστικά προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής με προνομιακό τιμολόγιο.

Ο κ. Ε. Μητσάκης Δ/ντης του γραφείου παραγωγής της Εθνικής Ασφαλιστικής και ο κ. Γ. Ανδρέου Προϊστάμενος της ομάδας πωλήσεων της Εταιρείας – πρόταση του οποίου ήταν η συνεργασία με τον ΕΣΠ – παρουσίασαν τις δραστηριότητες της Εθνικής Ασφαλιστικής και ανέλυσαν τις προσιτές λύσεις και ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχονται για την κάλυψη των αναγκών των μελών του Συλλόγου.

«Θεωρούμε, ότι στο τρέχον εξαιρετικά δύσκολο για τις πειραϊκές επιχειρήσεις οικονομικό περιβάλλον, η σύναψη της εν λόγω συνεργασίας ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις συνθήκες της εποχής, στηρίζοντας και προσφέροντάς τους ουσιαστικές λύσεις», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΕΣΠ.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ