Εφημερίδα Κοινωνική

Ακόμη μια διεθνής διάκριση για τον εκπαιδευτικό όμιλο Data Type – Atelier de beaute Έφερε την Ελλάδα στην πρώτη θέση

 Breaking News

Ακόμη μια διεθνής διάκριση για τον εκπαιδευτικό όμιλο Data Type – Atelier de beaute Έφερε την Ελλάδα στην πρώτη θέση
14 Νοεμβρίου 2014

Mετά από 14 χρόνια και πάλι η πρωτιά στην Ελλάδα στο Διεθνή διαγωνισμό μακιγιάζ στο Μόναχο και φυσικά και αυτή τη φορά από απόφοιτο της DATA TYPE, τη Λιάπη Άννα – Μαρία.

Οι υψηλού επιπέδου σπουδές της στον Όμιλο DATA TYPE – ATELIER DE BEAUTE, την οδήγησαν σε αυτήν τη λαμπρή νίκη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες με ομολογουμένως εντυπωσιακές εκπροσωπήσεις.

Η επιτυχία της ήταν μια ανάσα ευτυχίας και αισιοδοξίας για εμάς τους Έλληνες στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε και με δεδομένο ότι ο διαγωνισμός έγινε στην Γερμανία.

Η DATA TYPE, που τώρα μετράει 104 Πανελλήνια και Διεθνή βραβεία, έχοντας συνάψει αποκλειστικές συνεργασίες με τις Γαλλικές σχολές ATELIER INTERNATIONAL DE MAQUILLAGE και ECOLE DES SPAS ET INSTITUTS, χρόνο με το χρόνο, αποδεικνύει ότι το επίπεδο των σπουδών της είναι Ευρωπαϊκού επιπέδου.

Η Πρόεδρος του Ομίλου Ευγενία Μπαρμπαγιάννη που συνόδευσε την Ελληνική αποστολή, συγκινημένη και φυσικά υπερήφανη, συγχαίρει και ευχαριστεί όλο το team του Ομίλου που συνετέλεσε να έχει μια τόσο σπουδαία διάκριση η DATA TYPE και πάνω απ’ όλα η Ελλάδα!

Οι σπουδές στην ομορφιά, με τη σφραγίδα και τη στήριξη του Εκπαιδευτικού Ομίλου, αποτελούν το διαβατήριο μιας λαμπρής πορείας κάθε νέου που μπορεί ακόμα να ονειρεύεται, αλλά και κάθε απαιτητικού επαγγελματία που θέλει να εξελίσσεται.

INTERNET : http:// www.datatype.gr  FACEBOOK : www.facebook.com/datatype

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ