Εφημερίδα Κοινωνική

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ – ΜΕΘΑΝΑ: Εκτός από τις δημοτικές εκλογές… υπάρχει και το πρόβλημα του πόσιμου νερού!

 Breaking News

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ – ΜΕΘΑΝΑ: Εκτός από τις δημοτικές εκλογές… υπάρχει και το πρόβλημα του πόσιμου νερού!
01 Οκτωβρίου 2014

Ανησυχητικά ευρήματα στο νερό ανακάλυψε η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Αττικής, στους τελευταίους ελέγχους που πραγματοποίησε στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Μεταξύ άλλων σχετικό έγγραφο επισημαίνει ότι ουσιαστικά το νερό είναι ακατάλληλο προς πόση και ότι ο δήμος έχει την υποχρέωση να λαμβάνει κάθε μέτρο προκειμένου να παρέχει πόσιμο νερό σε ποσότητα επαρκή για τις ανάγκες του υδρευόμενου πληθυσμού, χωρίς διακοπές και το σύστημα ύδρευσης να είναι απαλλαγμένο από κάθε υγειονομικό κίνδυνο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του κ. Σάββα Αθανασίου επικεφαλής του δικτύου ΑλλάΖΟΥΜΕ τα Μέθανα και την Τροιζηνία: «Από όλα τα παραπάνω που επισημαίνονται με τα δύο έγγραφα της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφέρειας ποτέ δεν μας έχουν ενημερώσει για ο,τιδήποτε σχετικό. Επίσης, δεν γνωρίζουμε τι πραγματικά έχει γίνει προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα για να παρέχεται υγιεινό πόσιμο νερό στους κατοίκους των Μεθάνων και της Τροιζηνίας. Η μυστικότητα που ακολουθείται στα θέματα υγιεινής είναι απαράδεκτη και επικίνδυνο. Για το λόγο αυτό πρέπει να απαιτήσουμε να δοθούν λύσεις ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ και να παρέμβει ο εισαγγελέας Πειραιά. Κινδυνεύει η υγεία των κατοίκων, τι άλλο πρέπει να συμβεί για να κινητοποιηθούν οι κάτοικοι, οι υπεύθυνοι, οι αρμόδιοι.»

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ