Εφημερίδα Κοινωνική

Το ερευνητικό έργο “PERSEUS” στο υπουργείο Ναυτιλίας

 Breaking News

Το ερευνητικό έργο “PERSEUS” στο υπουργείο Ναυτιλίας
16 Οκτωβρίου 2014

Παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η άσκηση και εκδήλωση προβολής του ευρωπαϊκού ερευνητικού έργου “PERSEUS”, στον αίθριο χώρο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Φυσικών Επιστημών (ΕΚΕΦΕ) “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ” Δρ. Στέλιος Θωμόπουλος, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής Κλάδου Ναυτιλιακής Πολιτικής και Ανάπτυξης Υποναύαρχος Λ.Σ. Ευάγγελος Τσάντζαλος.

Στην άσκηση παρέστησαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης Αναστάσιος Μητσιάλης, οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου Αθανάσιος Μπούσιος και Αθανάσιος Χριστόπουλος, ο Β” Υπαρχηγός του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Βασίλειος Σιέττος, καθώς και ανώτατα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Μετά το πέρας των χαιρετισμών, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, περιηγήθηκε στον εκθεσιακό χώρο όπου ενημερώθηκε για τα σύγχρονα συστήματα θαλάσσιας επιτήρησης, ενώ οι εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας μετέβησαν στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο στο κτίριο του Α.Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., οι οποίοι παρακολούθησαν το συντονισμό και την οργάνωση του ανθρώπινου δυναμικού και των υλικών πόρων που χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες της άσκησης.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ