Εφημερίδα Κοινωνική

Τα «μεγάλα παιδιά του Πειραιά» απόλαυσαν την εκδήλωση στο ΣΕΦ

 Breaking News

Τα «μεγάλα παιδιά του Πειραιά» απόλαυσαν την εκδήλωση στο ΣΕΦ
20 Οκτωβρίου 2014

Με αφορμή τον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πλήθος κόσμου έδωσε το “παρών” σε μια εκδήλωση με πολύ τραγούδι, χορό και διασκέδαση. Το πρόγραμμα περιελάμβανε εύθυμες μουσικές από τη Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά και τραγούδι από το Νίκο Ζωϊδάκη.

Στην αρχή της εκδήλωσης πραγματοποίησαν ομιλίες ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης.

Ο κ. Μώραλης τόνισε: «Μέσα στον επόμενο μήνα, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Αγραπίδη θα έρθω σε όλα τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης για να διαπιστώσω την πρόοδο που υπάρχει και για να συζητήσουμε από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε».

Ο κ. Μαρινάκης συμπλήρωσε: «Όλοι εσείς έχετε προσφέρει πάρα πολλά στον Πειραιά όλα αυτά τα χρόνια και πρέπει η δημοτική Αρχή να κάνει ό,τι μπορεί για εσάς τα χρόνια που έρχονται».

Τέλος, ο κ. Αγραπίδης πρόσθεσε: «Δεν έχουν κλείσει δύο μήνες θητείας και έρχονται ηλεκτρονικοί υπολογιστές και εκτυπωτές στα Κέντρα Αγάπης για να μπορούν οι γιατροί να συνταγογραφούν και να σας βοηθούν. Καταφέραμε και εξασφαλίσαμε όλα τα αναγκαία. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ