Εφημερίδα Κοινωνική

Στις 29 Νοεμβρίου το Περιστέρι συγκεντρώνει τρόφιμα

 Breaking News

Στις 29 Νοεμβρίου το Περιστέρι συγκεντρώνει τρόφιμα
15 Οκτωβρίου 2014

Πανπεριστεριώτικη εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης θα υλοποιηθεί το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 από τον Δήμο Περιστερίου σε συνεργασία με τους Κοινωνικούς και Εθελοντικούς Φορείς.

Τα σημεία που θα μπορούν να προσφέρουν τα τρόφιμα είναι το Δημαρχιακό Μέγαρο (Πλ. Δημοκρατίας 1), Πλατεία Δέγλερη και στο Λόφο Αξιωματικών (Τζ. Κέννεντυ 135).

Γι’ αυτό το σκοπό, πραγματοποιήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 2014 συνέντευξη Τύπου από τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιο Θεοδωράκο, την Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ξένη Κορόγιαννη και τις Υπεύθυνες της Κοινωνικής Δράσης, Εντεταλμένες Δημοτικές Συμβούλους του Δημάρχου Μαρία Αεράκη και Μαριάννα Λακιώτη.

Ο κ. Παχατουρίδης χαρακτήρισε την 29η Νοεμβρίου ως ημέρα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για όλους μας, διευκρινίζοντας ότι θα συγκεντρώνονται μόνο τρόφιμα και όχι χρήματα από τους απλούς πολίτες και τις τοπικές επιχειρήσεις. Όλοι μαζί μπορούμε να ανακουφίσουμε εκείνους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και να κάνουμε πράξη το σύνθημα: «Στις δύσκολες μέρες μόνος του ΚΑΝΕΙΣ! Γιατί οι Περιστεριώτες αποδεικνύουν έμπρακτα ότι όπου ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ, υπάρχουν και ΑΝΘΡΩΠΟΙ». Υπογράμμισε τις πρωτοποριακές κοινωνικές δράσεις (ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΤ” ΟΙΚΟΝ και ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΝΟΙΑ), που υλοποιεί ο Δήμος Περιστερίου και έχουν γίνει πρότυπο σε πανελλαδικό επίπεδο και ήδη αναπτύσσονται σε άλλους Δήμους της χώρας μας Ο κ. Παχατουρίδης, ευχαρίστησε τους εθελοντές που συμμετέχουν στις κοινωνικές δράσεις του Δήμου Περιστερίου, τις τοπικές επιχειρήσεις αλλά και τους πολίτες που συνδράμουν σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας.

Στην θετική ανταπόκριση των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος, τονίζοντας το γεγονός ότι συμβάλλουν ενεργά σ’ αυτήν την προσπάθεια, καθώς το κάλεσμα ανθρωπιάς θα το μεταδώσουν και αυτή τη φορά προς τους πολίτες.

Σ’ αυτήν την κοινωνική δράση του Δήμου Περιστερίου τέθηκαν Επικεφαλής οι κ.κ. Αεράκη και Λακιώτη, προκειμένου να συντονίσουν την προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων, καθώς έρχεται η εορταστική περίοδος και κανείς συμπολίτης δεν πρέπει να μείνει χωρίς τρόφιμα. Από την πλευρά τους, οι κ.κ. Θεοδωράκος και Κορόγιαννη εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι η προσπάθεια της συγκέντρωσης τροφίμων θα επιτευχθεί με απόλυτη επιτυχία, καθώς αυτή η δράση του Δήμου Περιστερίου θα αγγίξει την ευαισθησία όλων των συμπολιτών μας.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ