Εφημερίδα Κοινωνική

Στη Βουλή το θέμα των παράνομων προσλήψεων του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας

 Breaking News

Στη Βουλή το θέμα των παράνομων προσλήψεων του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας
24 Οκτωβρίου 2014

Πόρισμα του ΑΣΕΠ που «δείχνει» το Δήμο Δραπετσώνας – Κερατσινίου να έχει προβεί σε παράνομες προσλήψεις, κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ταυτοχρόνως δε, κατήγγειλε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, με την ιδιότητα του εργατολόγου, γνωμοδότησε πως ουδείς πληροί τους όρους του ΠΔ, ενώ σήμερα βρίσκεται στην όχθη εκείνων που υποθάλπουν τους παράνομους διορισμούς.

Για το θέμα τοποθετήθηκε ο Δήμαρχος του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας κ. Βρεττάκος λέγοντας : «Ο κ. Υπουργός, εφόσον γνωρίζει από το πόρισμα του ΑΣΕΠ, ότι ο κ. Μητρόπουλος είχε πει σε μία υπάλληλο του Δήμου προφορικά την άποψη του, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι το ίδιο το ΑΣΕΠ είχε γνωμοδοτήσει γραπτώς και επισήμως το 2006 ότι αποδέχεται τις προφορικές συμβάσεις και αποδέχεται την μονιμοποίηση των 27 εργαζομένων. Αν υπάρχουν ευθύνες για την διαδικασία που οι προηγούμενες κυβερνήσεις και οι πολιτικοί τους εκφραστές στους Δήμους πραγματοποιούσαν προσλήψεις, θα το κρίνουν οι πολίτες και τα δικαστήρια».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ