Εφημερίδα Κοινωνική

Στα Κύθηρα βρέθηκε ο Π. Χατζηπέρος

 Breaking News

Στα Κύθηρα βρέθηκε ο Π. Χατζηπέρος
07 Οκτωβρίου 2014

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, με αφορμή τις εκδηλώσεις για τις έρευνες του ναυαγίου των Αντικυθήρων και την μετονομασία του αεροδρομίου, αλλά κυρίως λόγω του τεράστιου προβλήματος της μεταφοράς των μαθητών, μετέβη την περασμένη Τετάρτη στα Κύθηρα. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας συναντήθηκε με την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ και συζήτησε το φλέγον θέμα που εκκρεμεί σχετικά με την μεταφορά των μαθητών.

Παράλληλα, επισκέφτηκε το μουσείο των Κυθήρων και παρακολούθησε την πρόοδο των εργασιών ανακατασκευής του. Κατόπιν, συναντήθηκε στο Λύκειο με Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, Δ/ντες σχολείων και αντιπροσωπεία μαθητών, όπου τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις και για το φλέγον ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών και άκουσε τις απόψεις τους. Στη συνέχεια συμμετείχε σε σύσκεψη στο Δημαρχείο Κυθήρων όπου συμμετείχε ο Δήμαρχος των κ. Χαρχαλάκης Ευστράτιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης, όπου συζητήθηκαν όλα τα κρίσιμα προβλήματα του νησιού με επίκεντρο την μεταφορά των μαθητών.

Το απόγευμα μετέβη στον Ποταμό Κυθήρων, όπου συναντήθηκε με τους αντιπροσώπους των αγροτικών συνεταιρισμών, των μελισσοκομικών και των ιδιοκτητών ελαιοτριβείων όπου συζητήθηκαν διεξοδικά τα τοπικά προβλήματα.

Σήμερα, συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο των Κυθήρων, ο οποίος είναι αρμόδιος για τα θέματα καθαριότητας και οικονομικών του Δήμου, και συζήτησαν διεξοδικά για τα έργα και την ακτοπλοϊκή σύνδεση που προβλέπεται δύσκολη για το χειμώνα. Επίσης, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των Αντικυθήρων και συζήτησε τα προβλήματα του ακριτικού αυτού νησιού, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη, ιδιαίτερα την περίοδο αυτή που το παγκόσμιο ενδιαφέρον είναι στραμμένο στα Αντικύθηρα, όπου η ενάλια έρευνα είναι σε εξέλιξη και θα είναι για πολλά χρόνια.

ΝΑΥΑ


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ