Εφημερίδα Κοινωνική

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο κινηματοθέατρο «Έφη» του Περιστερίου

 Breaking News

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο κινηματοθέατρο «Έφη» του Περιστερίου
14 Οκτωβρίου 2014

Με αφορμή την επαναλειτουργία του κινηματοθεάτρου ΕΦΗ (Βασιλικών 6, Κηπούπολη) μετά από πολλά χρόνια, ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει ξεχωριστές πολιτιστικές εκδηλώσεις για τον Οκτώβριο και Νοέμβριο 2014.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιδικές θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, μουσικά και χορωδιακά αφιερώματα, ακόμη και διαλέξεις όπερας.

Σε συνεργασία με τη Finos Film, που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια του Ελληνικού Κινηματογράφου και κάθε Πέμπτη θα προβάλλονται ταινίες, που είχαν και συνεχίζουν να έχουν μεγάλη απήχηση στο ελληνικό κοινό.

Ο Δήμος Περιστερίου εκφράζει τις ευχαριστίες προς τη Finos Film για τη δωρεάν παραχώρηση των ταινιών, οι οποίες αποτελούν μέχρι σήμερα αξεπέραστα πρότυπα υγιούς και ευπρεπούς ψυχαγωγίας. Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για όλους τους πολίτες.

 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου, ώρα 7:30 μ.μ.

Κινηματογραφική προβολή

 

Κυριακή 19 Οκτωβρίου, ώρα 11:30 π.μ.

«Γοργόνα, Γοργονίτσα»

Το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα» μας παρουσιάζει μια παράσταση εμπνευσμένη από το γνωστό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Η μικρή γοργόνα μέσα από τη βαθιά αγάπη που θα νοιώσει για τον πρίγκιπα, θα λάμψει σαν φεγγάρι.

 

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, ώρα 8:00 μ.μ

«Την λένε όπερα και έχει καταγωγή από την αρχαία Ελλάδα, μήπως γνωρίζεστε;»

Μια παρουσίαση από τον Περιστεριώτη λυρικό τραγουδιστή Ζαφείρη Κουτελιέρη με θέμα την όπερα και αφιέρωμα στους συνθέτες G. Bizet και Sh. Gounod

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ