Εφημερίδα Κοινωνική

«Piraeus City Run»: Μεγάλη η συμμετοχή των Πειραιωτών στον αγώνα δρόμου

 Breaking News

«Piraeus City Run»: Μεγάλη η συμμετοχή των Πειραιωτών στον αγώνα δρόμου
20 Οκτωβρίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πλήθους αθλητών και πολιτών πραγματοποιήθηκε μετά από πολλά χρόνια αγώνας δρόμου στον Πειραιά. Πιο συγκεκριμένα, διεξήχθη ο αγώνας «Piraeus City Run» που διοργάνωσε η εταιρία Puma υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, με τους αθλητές να τρέχουν αποστάσεις 5, 10 και ενός χιλιομέτρου για οικογένειες και παιδιά, στον οποίο μάλιστα έτρεξε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης με την οικογένειά του. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας. Με αφορμή τους αγώνες δρόμου, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Σταύρος Ελληνιάδης και η Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου έκαναν δηλώσεις:

 

Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης

«Θα ακολουθήσουν και άλλοι αγώνες δρόμου και μέσα στις γιορτές με απώτερο σκοπό να επαναφέρουμε αγώνες δρόμου μεγάλων αποστάσεων και αυτό να γίνει θεσμός στην πόλη. Αυτό νομίζω είναι το πιο σημαντικό»

Πρόεδρος Ο.Π.Α.Ν. κ. Σταύρος Ελληνιάδης

«Είναι μια ημέρα γιορτής, όπως είπε και ο Δήμαρχος, για τον Πειραιά. Θέλουμε να δημιουργήσουμε πολλά τέτοια αθλητικά γεγονότα. Να δώσουμε μια διέξοδο με τέτοιες δράσεις οι οποίες θα φέρουν χαρά στον κόσμο. Θα γίνουν πολλές τέτοιες αθλητικές εκδηλώσεις για να βγει ο κόσμος στο δρόμο, να τρέξει, να χαρεί συμμετέχοντας σε τέτοιες διοργανώσεις.

Τα χρήματα θα διατεθούν στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, αυτή η διοργάνωση έχει και φιλανθρωπικό σκοπό, είναι μια αρχή, θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες διοργανώσεις».

Αντιπρόεδρος Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου

«Με μεγάλη μας χαρά μετά από πολλά χρόνια, διοργανώνεται μια γιορτή του αθλητισμού για όλες τις ηλικίες. Αυτή είναι μόνο η αρχή. Από εδώ και πέρα θα έχουμε πάρα πολλά event για όλο τον κόσμο, του Πειραιά και όχι μόνο.

Για εμάς είναι ιδιαίτερη χαρά γιατί έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Θέλουμε όλο τον κόσμο να μας στηρίξει σε όλα τα εγχειρήματα που θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ξανά στον Πειραιά.

Ο Πειραιάς, έτσι και αλλιώς, είναι κατεξοχήν αθλητική πόλη και νομίζω ότι η σκέψη όλων μας είναι να ξαναφέρουμε τον Πειραιά στο προσκήνιο και στον αθλητικό χώρο».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ