Εφημερίδα Κοινωνική

Νέα μεγάλη επιτυχία του Αστυνομικού Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου

 Breaking News

Νέα μεγάλη επιτυχία του Αστυνομικού Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου
30 Οκτωβρίου 2014

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, έστειλε το Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου 3 υπηκόους Πακιστάν, κατηγορούμενους για παράβαση του άρθρου 187ΠΚ για σύσταση συμμορίας και του Ν. 2960/2001 για την παραβίαση εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που μεταβιβάστηκε στην Εισαγγελία, έφτασε στην υπηρεσία ανώνυμη πληροφορία που ήθελε τους τρεις αλλοδαπούς να πουλούν κατ εξακολούθηση τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία φόρου κατανάλωσης με στόχο την αποκόμιση οικονομικού οφέλους.

Η εγκληματική δραστηριότητα της συγκεκριμένης ομάδας λάμβανε χώρα πρωινές κατά κύριο λόγο ώρες στον Πειραιά επί της οδού Αλιπέδου, κυρίως μεταξύ των οδών Φωκίωνος και Κέκροπος κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου παζαριού. Προκειμένου να εξακριβωθεί το αληθές της πληροφορίας, αστυνομικοί της υπηρεσίας έθεσαν την περιοχή υπό διακριτική επιτήρηση κατά τη διάρκεια του παζαριού. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι 3 αλλοδαποί, είχαν ένα καλά οργανωμένο σχέδιο το οποίο προέβλεπε τον ένα να «παραφυλάει» τον δεύτερο να πηγαινοφέρνει από την μυστική «κρύπτη» τα τσιγάρα και τον τρίτο να κανονίζει τις συναλλαγές. Οι αστυνομικοί, με επικεφαλής τον Υπαστυνόμο κ. Κ. Μπογράκο, κύκλωσαν διακριτικά και συνέλαβαν τους δράστες, οι οποίοι παραπεμφθήκαν για κακούργημα.

Πάνω τους εντόπισαν όπως ήταν αναμενόμενο μεγάλη ποσότητα πακέτων τσιγάρων και κινητά τηλέφωνα και χρήματα τα οποία και κατασχέθηκαν. Από την έρευνα προέκυψε, ότι δύο μέλη της συμμορίας, είχαν συλληφθεί στο παρελθόν για τα ίδια αδικήματα.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ