Εφημερίδα Κοινωνική

Λέσχη Lions: Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «ΚΡΑΥΓΕΣ» της Σοφίας Σπύρου

 Breaking News

Λέσχη Lions: Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «ΚΡΑΥΓΕΣ» της Σοφίας Σπύρου
13 Οκτωβρίου 2014

Με πρωτοβουλία της λέσχης LIONS Πειραιά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στο αίθριο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Κραυγές» της Σοφίας Σπύρου.

Η παρουσίαση έγινε τη Τετάρτη 8 Οκτωβρίου μπροστά σε ένα εκλεκτό ακροατήριο, στο οποίο η πρόεδρος της Λέσχης κα Λέλα Τσουνιά παρουσίασε την ποιήτρια Σοφία Σπύρου και την συλλογή των ποιημάτων της. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο πρόεδρος της Φιλολογικής Στέγης Πειραιά κ. Νίκος Παπαγιαννάκης ενώ λίγα λόγια για την ποιήτρια είπε ο κ. Αναστάσιος Μπούχλας. Η παρουσίαση της συλλογής έγινε από την εκπαιδευτικό κα Αρετή Βλάχου, ενώ στο πιάνο, για τις μουσικές συνθέσεις ήταν η Κική Σβίγκου και στο τραγούδι και σύνθεση ο Κων/νος Σταματάτος.

Στην εκδήλωση-παρουσίαση διακρίναμε και τον Α΄ Αντικυβερνήτη κ. Σούλη Κεσισόγλου του θέματος 117 Α΄, την κα Μαρίνα Μάγειρα πρόεδρο εκδηλώσεων θέματος και μέλος λέσχης LIONS Κηφισιάς, κα Ελβίρα Κεσίσογλου ταμίας λέσχης Παλ. Φαλήρου «ΤΡΙΤΩΝ», τον επίτιμο πρόεδρο του Δημοτ. Συμβ. Πειραιά κ. Παναγιώτη Κουβάτσο, τον τ. Γενικό Δ/ντη της ΔΗΡΑΠ κ. Δημήτρη Κρητικό, τους δημοσιογράφους: Στέλιο Τραϊφόρο, Παύλο Ροδιτάκη, Γιάν. Κανατσέλη, τον προϊστάμενο της πινακοθήκης κ. Μιχάλη Τσεκούρα, από τον Ο.Δ.Ε.Γ. τον κ. Παύλος Μπαλόγλου, τον ποιητή κ. Μιχάλη Χρυσοχόο, τις κυρίες Ουρανία Περιμένη, Κατερίνα Βαρελά, Χριστίνα Παλαιολόγου, Μάγδα Ρούσσου, Λίτσα Κόλλια, Κική Μακρογαμβράκη, τον εκπαιδευτικό κ. Γιάννη Παπαθεοχάρη .

Η εκδήλωση έκλεισε με ποίημα για τον Πειραιά και στη συνέχεια υπήρξε ένα μικρό κέρασμα από αναψυκτικά και γλυκά από τη λέσχη LIONS Πειραιά.

Να σημειωθεί, ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία ένα γιγαντιαίο διεθνές πρόγραμμα από τη LIONS, σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα γνωστό για το κοινωνικό του έργο, τριετούς διάρκειας, για την ιάσιμη τυφλότητα, ενώ παράλληλα τρέχουν άλλα διαχρονικά προγράμματα για το περιβάλλον, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, το AIDS, την καταπολέμηση των ναρκωτικών, την πρόληψη του διαβήτη, τη 3η ηλικία κλπ.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ