Εφημερίδα Κοινωνική

Κληρώθηκαν οι υποτροφίες του ΕΒΕΠ

 Breaking News

Κληρώθηκαν οι υποτροφίες του ΕΒΕΠ
13 Οκτωβρίου 2014

Eυγενική χορηγία του IST College και του Ομίλου Ξυνή

Την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 διενεργήθηκε στο Μέγαρο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, με τη συμμετοχή των μελών της Διοικητικής του Επιτροπής, κ. κ. Β. Κορκίδη, Προέδρου, Δ. Μαθιού, Α΄ Αντιπροέδρου, Ν. Μαυρίκου, Β΄ Αντιπροέδρου, Δ. Μαρκομιχάλη, Γεν. Γραμματέα και Ν. Μανεσιώτη, Οικονομικού Επόπτη, η κλήρωση για τις υποτροφίες μεταπτυχιακών οικονομικών σπουδών, που προσφέρει το Ε.Β.Ε.Π. αξιοποιώντας την ευγενή χορηγία – στη μνήμη του εκλιπόντος Προέδρου, Γ. Κασιμάτη -, του IST College και του Ομίλου Ξυνή.

Από τη σχετική, ανοικτή διαδικασία, που εποπτεύθηκε από δικηγόρο, αναδείχθηκαν, σε σύνολο δεκατριών υποψηφίων, οι κάτωθι τέσσερις επιτυχόντες:

Ανδρομάχη Κώτση,

Μαριάνθη Αβραμίδου,

Αντιγόνη Φιλιππίδου,

Κλεοπάτρα Κωνσταντούζου,

καθώς και οι επιλαχόντες τους.

Ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Π., κ. Β. Κορκίδης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ανέφερε σχετικά:

«Kατ” αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για τη σχετική, εξαιρετική πρωτοβουλία τους – δείγμα μνήμης και τιμής στον αείμνηστο Πρόεδρο, Γ. Κασιμάτη – τον Πρόεδρο του IST College, κ. Δ. Φουντουκάκο και τον Πρόεδρο του Ομίλου Ξυνή, κ. Σ. Ξυνή και να συγχαρώ τους επιτυχόντες, ελπίζοντας ότι θα αξιοποιήσουν κατάλληλα την πολύτιμη ευκαιρία που τους δόθηκε, δεδομένης και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, επισημαίνω για άλλη μια φορά ότι οι παραγωγικοί φορείς της πόλης εργαζόμαστε εντατικά, προκειμένου να σχεδιαστούν και εφαρμοστούν επιτυχώς στέρεες πολιτικές σύνδεσης της εκπαίδευσης με την απασχόληση, κάτι που αποτελεί άλλωστε και επιταγή των καιρών μας. Οφείλουμε να σταματήσουμε την αιμορραγία του φαινομένου φυγής των νέων επιστημόνων στο εξωτερικό, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες παραμονής τους στον τόπο μας».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ