Εφημερίδα Κοινωνική

Κερατσίνι-Δραπετσώνα: Ψήφισμα κατά του ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης

 Breaking News

Κερατσίνι-Δραπετσώνα: Ψήφισμα κατά του ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης
24 Οκτωβρίου 2014

“Καταγγέλλουμε ως πραξικοπηματική και βαθιά αντιδραστική ενέργεια την απόφαση του Γ.Γ . Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, ο οποίος αποφασίζει και διατάσσει την ακύρωση της απόφασης του Δημοτικού μας Συμβουλίου για την αξιολόγηση και τον επανέλεγχο των συμβάσεων.

Είναι προκλητικό και απαράδεκτο ένας διορισμένος θεσμικός παράγοντας να ακυρώνει απόφαση αιρετών οργάνων γιατί αυτή δεν συμφωνεί με την πολιτική της κυβέρνησης που υπηρετεί.

Καλούμε τον Γ.Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής ν” ανακαλέσει και δηλώνουμε ότι εμμένουμε στην απόφαση μας.”

Αυτό ήταν το ψήφισμα που εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας μιας και ο ΓΓ Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης ακύρωσε την απόφαση αναφορικά με το «εντέλλεσθε» του Χρήστου Βρεττάκου ώστε να μην αποσταλούν τα στοιχεία των δημοτικών υπαλλήλων στο Υπ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης για τον έλεγχο των συμβάσεών τους.

Όπως εξήγησε ο Δήμαρχος κ. Βρεττάκος, δεν είναι λογικό μία υπηρεσία με πρόσωπα διορισμένα, να ακυρώνει αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων και μάλιστα, προσφάτως εκλεγμένων. «Είναι παράνομο να μην σέβονται τις αποφάσεις μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος της πόλης.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ