Εφημερίδα Κοινωνική

Συνέχεια προγράμματος δωρεάν ψηφιακής μαστογραφίας στο Δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης

 Breaking News

Συνέχεια προγράμματος δωρεάν ψηφιακής μαστογραφίας στο Δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης
19 Σεπτεμβρίου 2014

H Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου σε συνεργασία με το Εθνικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας και τον Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου Αγ. Ανάργυροι υλοποιούν το πρόγραμμα Δωρεάν Ψηφιακής Μαστογραφίας. Το πρόγραμμα ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. Ο Δωρεάν προληπτικός έλεγχος αφορά άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες του Δήμου μας ηλικίας 40-69 ετών. Το πρόγραμμα ΔΕΝ απευθύνεται σε γυναίκες που πάσχουν ήδη από καρκίνο του Μαστού. Η ψηφιακή μαστογραφία πραγματοποιείται στον ειδικό μαστογράφο του παραρτήματος του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου ‘Οι Αγ. Ανάργυροι’(Τίρυνθος 2 Άνω Πατήσια Κέντρο Πρόληψης του Μαστού). Ο Δήμος έχει εξασφαλίσει λεωφορείο για την μεταφορά και την επιστροφή των γυναικών από το Κέντρο Πρόληψης του Μαστού.

*Η ηλικία των γυναικών να είναι 40 έως 69 ετών

*θα πρέπει να μην πάσχουν ήδη από καρκίνο μαστού

*να είναι αυστηρά πολίτες του Δήμου

*να είναι ανασφάλιστες(δηλ δεν έχουν ασφαλιστικό ταμείο ή έχουν απωλέσει το ασφαλιστικό τους δικαίωμα, για την πιστοποίηση ως ανασφάλιστες χρειάζεται να προσκομίζουν στο Κέντρο Μαστού υπογεγραμμένη Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599)

* άποροι (με ετήσιο ατομικό εισόδημα έως 6000 ευρώ ή οικογενειακό έως 12.000 ευρώ)

Όσες κυρίες ανήκουν στις προαναφερόμενες ομάδες και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στα εξής τηλέφωνα:2109904205-2109961973 (Πληροφορίες κ. Κουρτέσα.)

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ