Εφημερίδα Κοινωνική

Σφοδρή αντίδραση για την προωθούμενη κατάργηση του 6ου ΕΠΑΛ (Ζάννειο) – Πήρε θέση η ΕΛΜΕ

 Breaking News

Σφοδρή αντίδραση για την προωθούμενη κατάργηση του 6ου ΕΠΑΛ (Ζάννειο) – Πήρε θέση η ΕΛΜΕ
01 Σεπτεμβρίου 2014

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά κινητοποιήθηκε χθες για ακόμη μια φορά, σχετικά με την προωθούμενη κατάργηση του 6ου ΕΠΑΛ Πειραιά (Ζάννειο), Όπως αναφέραμε σε χθεσινό ρεπορτάζ μας, η μεγάλη ιστορία του 6ου ΕΠΑΛ (Ζάννειο) ανατρέπεται από το ΦΕΚ 31/7/2014 που διατάσσει συγχώνευση με άλλο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Ωστόσο πληροφορίες που υπάρχουν από την Δευτεροβάθμια Εκπάιδευση Πειραιά, κάνουν λόγο για ολική κατάργηση του 6ου ΕΠΑΛ με σοβαρό αντίκτυπο για μαθητές, καθηγητές και γονείς. Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στην οδό Κολοκοτρώνη ζητήθηκε παρέμβαση του Δήμου, των βουλευτών και των τοπικών φορέων. Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες η ΕΛΜΕ Πειραιά συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής και του εξέφρασε για άλλη μια φορά την έντονη διαφωνία της με τις προωθούμενες συγχωνεύσεις 3 σχολείων, με βάση την εισήγηση της Διευθύντριας Εκπαίδευσης Πειραιά.

Ζήτησε δε να σταματήσει κάθε διαδικασία συγχωνεύσεων πόσο μάλλον… καταργήσεων. Το 6ο ΕΠΑΛ είναι το μοναδικό στο κέντρο του Πειραιά και το ένα απ’ τα δύο ΕΠΑΛ σε όλη την Ελλάδα που λειτουργεί απόγευμα.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ