Εφημερίδα Κοινωνική

Παγκάκια με κάγκελα στην Κυψέλη!

 Breaking News

Παγκάκια με κάγκελα στην Κυψέλη!
11 Σεπτεμβρίου 2014

Παγκάκια με κάγκελα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη, εγκατέστησε πριν από λίγο καιρό ο Δήμος Αθηναίων. Το θέμα έγινε γνωστό από ανάρτηση ενός χρήστη του Facebook, σύμφωνα με την οποία στην πλατεία Αγίου Γεωργίου έχουν στηθεί τρία τέτοια παγκάκια, για να μην μπορούν ενδεχομένως να ξαπλώνουν οι άστεγοι.

Αιχμηρή ήταν η πρώτη αντίδραση από συνεργάτες του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, οι οποίοι εστιάζοντας την κριτική τους στον ΣΥΡΙΖΑ -πρώτο το left.gr δημοσιοποίησε το θέμα- ανέφεραν: «Εκεί που αρχίζει η κομματική εμπάθεια, τελειώνει η λογική».

Ακόμη, επισήμαναν ότι «είναι οι ίδιοι που αξίωναν προ καιρού να μπουν δύο άστεγοι σε χώρο του Πνευματικού Κέντρου που ήταν χωρίς θέρμανση, όταν υπήρχαν επτά θερμαινόμενοι χώροι για τους άστεγους, είναι οι ίδιοι που όταν ο δήμος άλλαζε τα παγκάκια στην πλατεία Κλαυθμώνος μιλούσαν για σχέδιο κατά των αστέγων».

Πάντως, στο ερώτημα γιατί επιλέγησαν παγκάκια με …χερούλια, υπογράμμισαν ότι έγινε ανάπλαση της Πλατείας Αγ. Γεωργίου και υπήρξαν πολλές αλλαγές. Και συμπλήρωσαν:

«Για το δήμο δεν είναι η θέση των αστέγων τα παγκάκια. Αν νομίζουν ότι η θέση του αστέγου είναι στα παγκάκια, είναι δικό τους πολιτικό πρόβλημα».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ