Εφημερίδα Κοινωνική

Λόγο στις αλλαγές στο Παραλιακό Μέτωπο ζητούν έξι δήμαρχοι

 Breaking News

Λόγο στις αλλαγές στο Παραλιακό Μέτωπο ζητούν έξι δήμαρχοι
21 Σεπτεμβρίου 2014

Επιστολή προς τον πρόεδρο της εταιρείας «Αττικό Παράκτιο Μέτωπο ΑΕ», Αριστείδη Ματιάτο, απέστειλαν έξι δήμαρχοι από τους δήμους του Παραλιακού Μετώπου, των οποίων εκτάσεις παραχωρήθηκαν στην εταιρεία.

Τον καλούν να ενημερώσει για τις προθέσεις της εταιρείας και να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις για το Παραλιακό Μέτωπο.

Μάλιστα, οι 6 δήμαρχοι προσκαλούν τον κ. Ματιάτο σε συνάντηση στο δημαρχείο Γλυφάδας την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη.

Πρόκειται για τους δημάρχους Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο, Κρωπίας Δημήτρη Κιούση και Σαρωνικού Γιώργο Σωφρόνη.

Οι έξι δήμαρχοι σημειώνουν στην επιστολή τους ότι στη συνάντηση που έγινε τον Νοέμβριο του 2012 στο υπουργείο Ανάπτυξης, σε σύσκεψη του υφυπουργού Νότη Μηταράκη και των δημάρχων του Παράκτιου Μετώπου, στην οποία ήταν παρών ο κ. Ματιάτος, «κατατέθηκαν προτάσεις για τη διασφάλιση των συμφερόντων των δήμων, για τις οποίες θα υπήρχε σχετική ενημέρωση πριν τη θεσμοθέτηση». Ωστόσο, όπως τονίζουν, ενημέρωση δεν έγινε.

Και καταλήγουν στην επιστολή τους: «Το γεγονός ότι έχετε διατελέσει και ο ίδιος στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης, πιστεύουμε πως σας κάνει να αντιλαμβάνεστε τη σημασία της συμβολής και της συμμετοχής της τοπικής αυτοδιοίκησης σε οποιαδήποτε παρέμβαση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα και έτσι αναμένουμε τη θετική σας ανταπόκριση».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ