Εφημερίδα Κοινωνική

Κέντρο δια βίου μάθησης Μοσχάτου – Ταύρου

 Breaking News

Κέντρο δια βίου μάθησης Μοσχάτου – Ταύρου
17 Σεπτεμβρίου 2014

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Μοσχάτου Ταύρου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας. Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε:

1) στις κυρίες Γιάμαλη Αντωνία και Βούλγαρη Ελένη 09:00 -13:30, Πειραιώς και Επταλόφου 2, πρώην Δημαρχείο Ταύρου, στο ισόγειο (γραφείο 16).

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 2036234,

2) στον κο Χαλκίδη Παναγιώτη, 08:00-15:00 Γραφείο Ενημέρωσης του Δήμου, πλατεία ΗΣΑΠ

Μοσχάτου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104836392

Αιτήσεις με την επισύναψη φωτοτυπίας ταυτότητας γίνονται δεκτές και στο e-mail: [email protected]

Δηλώσεις συμμετοχής 18/9/2014-03/10/2014

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ