Εφημερίδα Κοινωνική

Ηλιούπολη: Όργιο Ανευθυνότητας στο Άλσος Περραιβού

 Breaking News

Ηλιούπολη: Όργιο Ανευθυνότητας στο Άλσος Περραιβού
17 Σεπτεμβρίου 2014

«Η καθαριότητα, η υγεία και η ευπρέπεια της πόλης είναι υποχρέωση και καθήκον όλων. Κάποιοι αδιαφορούν για όλα αυτά και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η διευκόλυνση τους» , αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή Ηλιούπολης με αφορμή την κατάσταση στο Άλσος Περραιβού που, κάποιοι ασυνείδητοι αδιαφορώντας για την υγεία των περίοικων και την ασφάλεια των παιδιών πέταξαν μπάζα, άχρηστα αντικείμενα κ.λπ.

Ο Δήμος δεν πρόκειται να επιτρέψει τέτοιες πρακτικές που αδιαφορούν για τη πόλη, θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των κατοίκων και προκαλούν μεγάλο κόστος , αφού πλέον το κόστος μεταφοράς μπαζών στη χωματερή επιμερίζεται σε όλους τους δημότες.

«Οι παραβάτες που ρυπαίνουν τη πόλη θα κληθούν να πληρώσουν το κόστος αλλά και να καταβάλουν τα πρόστιμα που προβλέπονται. Όποιος έχει μπάζα είναι υποχρεωμένος να τα τοποθετεί σε ειδικές σκάφες και να φροντίζει για την απομάκρυνση τους. Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι δημότες , ο Δήμος θα τοποθετήσει ικανό αριθμό τέτοιων «σκαφών» σε διάφορα σημεία της πόλης. Επίσης, θέτει στη διάθεσή τους ικανό αριθμό «σκαφών» για την εξυπηρέτησή τους.», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Τις επόμενες μέρες θα γνωστοποιηθούν τα σημεία πού θα τοποθετηθούν και το τηλέφωνο επικοινωνίας των δημοτών με τον Δήμο.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ