Εφημερίδα Κοινωνική

Η «Φλόγα της Αγάπης» στο Περιστέρι

 Breaking News

Η «Φλόγα της Αγάπης» στο Περιστέρι
23 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Δήμος Περιστερίου υποδέχτηκε τη «Φλόγα της Αγάπης» στις 17 Σεπτεμβρίου 2014 στο αίθριο του Δημαρχιακού Μεγάρου, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) και την ΟΠΑΠ.

Κατά την τελετή, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου καλωσόρισε τους εθελοντές αιμοδότες και τους συμμετέχοντες δρομείς της πόλης μας, τονίζοντας ότι: «Στο Δήμο Περιστερίου, μας διαπνέει ιδιαιτέρως η αρχή της αλληλεγγύης, η οποία και πρωτοστατεί σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς των σχετικών και κυρίαρχων για την τοπική μας κοινωνία, δράσεων και πρωτοβουλιών μας».

Στο χαιρετισμό της, η Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΟΠΑΠ Α.Ε. Γεωργία Λασανιάκου, αναφέρθηκε στην πολύχρονη υποστήριξη του θεσμού της Λαμπαδηδρομίας, βοηθώντας την πανανθρώπινη ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Εκ μέρους της ΠΟΣΕΑ, ο Πρόεδρος Χρήστος Πρωτόπαπας και ο Α΄ Αντιπρόεδρος Στυλιανός Νικόπουλος, αντίστοιχα, τόνισαν ότι ο Δήμος Περιστερίου είναι πρωτοπόρος σε πανελλαδικό επίπεδο για τις κοινωνικές του δράσεις και φυσικά με την Ομοσπονδία είναι συνοδοιπόροι στην εθελοντική δράση.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων της ΟΠΑΠ Υπηρεσιών Χρήστος Κακουράτος, τόνισε ότι οι εργαζόμενοι στηρίζουν επί χρόνια με αγάπη και υπευθυνότητα την προσπάθεια της ΠΟΣΕΑ.

Οι λαμπαδηδρόμοι ήταν μικροί αθλητές της πόλης, που ξεκίνησαν από την πλατεία του Αγ. Αντωνίου (σταθμός Μετρό) διασχίζοντας την κεντρική λεωφόρο Παν. Τσαλδάρη έως και την Πλατεία Δημοκρατίας (Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο).

Η φετινή 12η λαμπαδηδρομία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών ξεκίνησε στις 22 Αυγούστου από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και ολοκληρώνεται στις 3 Οκτωβρίου στην Πτολεμαΐδα.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ