Εφημερίδα Κοινωνική

Γ. Καμίνης : Βάλαμε τις βάσεις και συνεχίζουμε

 Breaking News

Γ. Καμίνης : Βάλαμε τις βάσεις και συνεχίζουμε
03 Σεπτεμβρίου 2014

Το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικύ Συμβουλίου Αθηναίων , παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλου.

Στη ομιλία του ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Με τη νομιμοποίηση που μας έδωσαν οι δημότες θα παλέψουμε για ουσιαστικές αλλαγές στην πόλη και τον δήμο της Αθήνας. Διεκδικώντας μια τολμηρή και πραγματική μεταρρύθμιση στις σχέσεις της Πολιτείας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους Πολίτες».

Στην ομιλία μεταξύ άλλων ο κ. Καμίνης σημείωσε : «Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξουμε την Αθήνα. Να κάνουμε τη ζωή των κατοίκων και επισκεπτών της πρωτεύουσας, καλύτερη.

Η πενταετία που αρχίζει είναι ένα νέο ξεκίνημα αλλά και μια λογική συνέχεια. Έχουν μπει τα θεμέλια, έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις, αναλάβαμε κρίσιμες πρωτοβουλίες. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσουμε από την αρχή.

Με τη νομιμοποίηση που μας έδωσαν οι δημότες θα παλέψουμε για ουσιαστικές αλλαγές στην πόλη και τον δήμο της Αθήνας.

Στις εκλογές του Μαΐου οι πολίτες υπερασπίστηκαν μια πόλη δημοκρατική. Μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που συνομιλεί ισότιμα με τις μητροπόλεις του κόσμου, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και ορίζει η ίδια το μέλλον της.

Θα δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Με έντιμη διαχείριση, ορθολογισμό, διαφάνεια, καινοτομία και πολλή δουλειά.»

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ