Εφημερίδα Κοινωνική

«Εξειδικευμένο» εργαστήριο κάνναβης βρέθηκε στο Νέο Φάληρο!

 Breaking News

«Εξειδικευμένο» εργαστήριο κάνναβης βρέθηκε στο Νέο Φάληρο!
10 Σεπτεμβρίου 2014

Ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, εντόπισαν αστυνομικοί του Τ.Α. Νίκαιας, σε οικία στην περιοχή του Νέου Φαλήρου.

nar2

Συνελήφθη ένας 48χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια φυτών υδροπονικής κάνναβης, καθώς και για εγκατάσταση εντός της οικίας του εργαστηρίου καλλιέργειας κάνναβης.

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα αστυνομικών του Τ.Α. Νίκαιας, εντοπίσθηκε στο Νέο Φάληρο ο 48χρονος και η οικία του, εντός της οποίας βρέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης καθώς και εξοπλισμός εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας.

Ειδικότερα, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντός της οικίας του είχε εγκαταστήσει εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, χρησιμοποιώντας την υδροπονική μέθοδο.Το εργαστήριο ήταν πλήρως εξοπλισμένο και με τεχνητό φωτισμό για τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για την ωρίμανση των φυτών.

Οι άντρες του Τ.Α. Νίκαιας κατέσχεσαν 381 φυτά κάνναβης διαφόρων μεγεθών και τον εξοπλισμό του «εργαστηρίου» που περιελάμβανε 7 συσκευές φωτισμού, 5 λαμπτήρες πυράκτωσης, 5 μετασχηματιστές, 3 ανεμιστήρες, 2 σωλήνες αεραγωγού, 1 αυτοσχέδια συσκευή ανακύκλωσης νερού και 6 σωλήνες νερού με 16 ψεκαστήρες.

Επίσης βρήκαν 9 φιαλίδια με ουσίες για την ανάπτυξη δενδρυλλίων κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και 1 συσκευή για την αεροστεγή σφράγιση νάιλον συσκευασιών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ