Εφημερίδα Κοινωνική

Από τις 12 έως τις 21 Σεπτεμβρίου τα “Ταύρεια 2014” στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

 Breaking News

Από τις 12  έως τις 21 Σεπτεμβρίου τα “Ταύρεια 2014”  στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου
06 Σεπτεμβρίου 2014

Στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Ταύρο και στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στο Μοσχάτο θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ των “Ταυρείων 2014”, από τις 12 έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2014. Παραστάσεις και συναυλίες περιμένουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης, με ελεύθερη είσοδο μα και με κοινωνικό προσανατολισμό, αφού δύο συναυλίες έχουν φιλανθρωπικό σκοπό και είναι αφιερωμένες στο σύλλογο “Φλόγα”.

Στις φετινές εκδηλώσεις με ώρα έναρξης τις 8.30 μ.μ., γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου θα προσφέρουν ψυχαγωγία στους θεατές, όπως το συγκρότημα ΧΑΜΑΤ με τη Σοφία Εμφιετζή, η Λένα Αλκαίου, η Πένυ Ξενάκη, η Μαρία Κανελοπούλου, ο Μύρωνας Στρατής, ο Ησαΐας Ματιάμπα, κα. Στο φεστιβάλ φέτος θα υπάρχουν και παραστάσεις θεάτρου σκιών για μικρά παιδιά. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr.

O Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το Φεστιβάλ: “Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ο πολιτισμός παραμένει πολύτιμο κοινωνικό αγαθό δημιουργικής έκφρασης και συλλογικής δράσης. Και στη φετινή διοργάνωση των Ταυρείων έχουμε προγραμματίσει ποικιλία καλλιτεχνικών εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο. Παράλληλα, στοχεύουμε στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε συνεργασία με το Σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια “Φλόγα”. Καλώ όλους τους δημότες, τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας να έρθουν στα Ταύρεια απολαμβάνοντας επτά βραδιές με όμορφες εκδηλώσεις για όλους”.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ