Εφημερίδα Κοινωνική

2 ξεχωριστές βραδιές στο Άλσος Περιστερίου

 Breaking News

2 ξεχωριστές βραδιές στο Άλσος Περιστερίου
30 Σεπτεμβρίου 2014

Δύο ξεχωριστές βραδιές απόλαυσαν οι λάτρεις της Rock μουσικής στις 20 & 21 Σεπτεμβρίου στο Άλσος της πόλης, στα πλαίσια του 1ου West Young Rock Festival – Peristeri 2014, που διοργάνωσε ο Δήμος Περιστερίου σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Δημοτικού Ωδείου.

Επτά νεανικά συγκροτήματα συμμετείχαν, κερδίζοντας με τον παλμό και τη ζωντάνια τους, τις καλύτερες εντυπώσεις των νέων της πόλης, που παρακολούθησε τις δύο συναυλίες.

Το Σάββατο οι Inside Out, A Touch of Blue & Άρτεμις και την Κυριακή οι Virac, Sound of grapes, Bright Black & Dark Engine ξεσήκωσαν τους θεατές με γνωστά κομμάτια της rock σκηνής, αφήνοντας το δικό τους μουσικό ερμηνευτικό αποτύπωμα και αποδεικνύοντας στην πράξη το ταλέντο τους και την αγάπη τους για τη μουσική.

Τα μέλη των συγκροτημάτων, ευχαρίστησαν το Δήμο Περιστερίου για την άψογη διοργάνωση και για την ευκαιρία που τους έδωσε να εκφραστούν καλλιτεχνικά και να επικοινωνήσουν με το κοινό.

Η απήχηση και η συμμετοχή του κόσμου απέδειξε την επιτυχία του 1ου Rock Festival και γέμισε ικανοποίηση και αισιοδοξία τους υπεύθυνους της διοργάνωσης, για την καθιέρωσή του σαν θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ