Εφημερίδα Κοινωνική

Βούλτεψη: Πρόωρη και πρώιμη κάθε συζήτηση για προεδρικές εκλογές

 Breaking News

Βούλτεψη: Πρόωρη και πρώιμη κάθε συζήτηση για προεδρικές εκλογές
25 Αυγούστου 2014

«Πρόωρη και πρώιμη» χαρακτήρισε κάθε συζήτηση για τις Προεδρικές εκλογές η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη σε συνέντευξή της στον Βήμα FM αναφορικά με τα σενάρια ότι η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να προτείνει τον Φεβρουάριο τον Φώτη Κουβέλη ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Δεν έχουμε ανοίξει κανένα θέμα. Αντιθέτως, λέμε ότι είναι πολύ πρόωρο αυτό το θέμα και στη στιγμή που ετέθη. Ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε θέμα προέδρου, με μοναδικό σκοπό βέβαια να επισπεύσει τις εκλογές, έναν χρόνο πριν από την προβλεπόμενη ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας. Δεν θα ακολουθήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα του επιτρέψουμε να θέσει τη δική του ατζέντα. Εμείς έχουμε τη δική μας ατζέντα και έχουμε άλλες προτεραιότητες. Είναι πρόωρη και πρώιμη κάθε είδους συζήτηση» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η κ. Βούλτεψη διευκρίνισε ότι «φυσικά, θα υπάρξει συζήτηση και κίνηση της διαδικασίας όταν έρθει η ώρα, αλλά δεν ακολουθούμε την ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε δική μας ατζέντα που ακολουθούμε και αυτή αφορά τη χώρα».

Σε ό,τι αφορά το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και την αναβολή της κατάθεσης του, η κ. Βούλτεψη διαβεβαίωσε πως θα κατατεθεί, θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα και συμπλήρωσε: «Είναι ένα θέμα για το οποίο έγιναν πολλές συζητήσεις και κατατέθηκαν τροπολογίες, αλλά ο υπουργός Δικαιοσύνης θέλει να τις μελετήσει και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σωστό, δημοκρατικό και κοινοβουλευτικό».

Την εκτίμηση ότι μπορεί να βρεθεί το πρόσωπο που θα συγκεντρώσει τις 180 ψήφους για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας εξέφρασε μέσω του ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Καμία νύξη ή βολιδοσκόπηση δεν έχει γίνει στον Φώτη Κουβέλη για υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ούτε έχει τεθεί τέτοιο θέμα σε στέλεχος της ΔΗΜΑΡ» τόνισε στο σταθμό μας ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Χρήστος Μαχαίρας.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ