Εφημερίδα Κοινωνική

Συνεργασία δημάρχου Αλίμου με τον ΟΣΚ

 Breaking News

Συνεργασία δημάρχου Αλίμου με τον ΟΣΚ
29 Αυγούστου 2014

Στο πλαίσιο των επαφών του για τη νέα δημοτική περίοδο ο νέος δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας με τους εκπροσώπους του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων για τα θέματα των σχολείων.

Όπως ενημερώνει και ο διαδικτυακός ιστότοπος vimaonline.gr, στη συνάντηση συμμετείχαν ο νέος Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και η αρμόδια Δημοτική Σύμβουλος εντεταλμένη για θέματα Ο.Σ.Κ. Γκόνη Κωνσταντίνα – Θεοδώρα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Σ.Κ. κ. Ηρακλής Δρούλιας, ο Αντιπρόεδρος κ. Ανδρέας Αθανασόπουλος, μέλη του Δ.Σ. και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων η προσθήκη αιθουσών στο 2ο Γυμνάσιο Αλίμου, η προσθήκη αιθουσών στο 2ο & 7ο Δημοτικό Σχολείο και γενικότερα ο προγραμματισμός του Ο.Σ.Κ. για τα σχολεία του Δήμου μας (ανάγκες για επισκευές, για ανέγερση νέων εκπαιδευτηρίων κ.λπ.).

Να αναφερθεί ότι την Κυριακή 31 Αυγούστου στις 7.00 μ.μ θα τελεστεί η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου, Ανδρέα Κονδύλη, και των εκλεγέντων στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Αλίμου.

 Η τελετή θα είναι ανοιχτή για όλους όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν και θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο «Κάρολος Κουν» Υψηλάντου και Θησείου, Άλιμος.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ